Merhabalar, 4000tl bütçem var. Monitör onerebilir misiniz? KTC 24'5 inç olan monitörü biliyorum, başka önerilere de açığım. Bu fiyata göre f/p olsun yeter
Ktcden daha mı iyi?Dün gecede 4200 dü bu monitör kaçırdın.
Ktcnin neyi var hocam bi zararını görmedim. İkinci kez monitör alacağım.KTC almaktan iyidir.![]()
LENOVO Legion R24e 23.8" 180hz 0.5ms(MPRT) Fhd Ips Gaming Monitör 67CCGAC4TK - Fiyatı, Yorumları
LENOVO Legion R24e 23.8" 180hz 0.5ms(MPRT) Fhd Ips Gaming Monitör 67CCGAC4TK yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
KTC den iyidir.Ktcden daha mı iyi?
Videosunu falan da çektiler 1 ay öncesine kadar herkes KTC yi öneriyordu o yüzden şaşırdım.KTC den iyidir.
Reklam videoları onlar bakma sen.Videosunu falan da çektiler 1 ay öncesine kadar herkes KTC yi öneriyordu o yüzden şaşırdım.
lenovo çok iyi yoksa aocKTC almaktan iyidir.![]()
LENOVO Legion R24e 23.8" 180hz 0.5ms(MPRT) Fhd Ips Gaming Monitör 67CCGAC4TK - Fiyatı, Yorumları
LENOVO Legion R24e 23.8" 180hz 0.5ms(MPRT) Fhd Ips Gaming Monitör 67CCGAC4TK yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Sizin attığınız aoc mi yoksa yukarıda arkadaşın paylaştığı mılenovo çok iyi yoksa aoc
![]()
AOC 24G4XE 23.8" 180Hz 0.5ms IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - Fiyatı, Yorumları
AOC 24G4XE 23.8" 180Hz 0.5ms IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
lenovo mu daha iyi aoc mi bende alıcam monitörSizin attığınız aoc mi yoksa yukarıda arkadaşın paylaştığı mı
Sizin attığınız aoc mi yoksa yukarıda arkadaşın paylaştığı mı
Aoclenovo mu daha iyi aoc mi bende alıcam monitör
Hangi aoc hocam birçok modeli var onu soruyorum. Bu konuda bile 2 tane farklı model atıldı
Bunun panelinde kronik sorun var Aoc 24G42Elenovo çok iyi yoksa aoc
![]()
AOC 24G4XE 23.8" 180Hz 0.5ms IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - Fiyatı, Yorumları
AOC 24G4XE 23.8" 180Hz 0.5ms IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
24G42EHangi aoc hocam birçok modeli var onu soruyorum. Bu konuda bile 2 tane farklı model atıldı