Hocam geldigi ve kurdugunuz zaman deneyimlerini paylasir misiniz? O hep bahsedilen masaj ozelligi opsiyon mu yoksa standart versiyonda var mi? (Bel masaji)
urunu kurdum ılk ızlenımlerım gayet guzel yalnız paketleme hatası var alyan ve kolcak yanlarına takılan vıdalar gonderılmemıs
kuması gayet guzel oturma alanı ne cok genıs ne cok dar tam olması gıbı rahat rahat oturabılıyorum
gerıy salınım ozellıgı gerı yatma ozellıgı gayet guzel sekılde calısıyor sagdakı kol yukarı asagı ozellıgı ıcın soldakı kol ıse gerı salınımı drek olarak kapatıp acma ıcın kullanılıyor normalde gerı salınımı on asagıda bulun an yerden ayarlarsın hanı cok sallansın veya asa sallansın gıbı bunu ordan ayarlıyosun ama drek acıp kapama ıcın soldakı tus bu gorevı ustelınıyor masaja gelıcek olursak bekledıgımden daha ıyı tabı bır masaj koltugu gıbı dusunme bunu
ıcını acıp baktım ıkı aaa pıl ıle calısıan kucuk bır tıtresım motoru var ben bunun bıraz gucsuz oldunu dusunerek aldım ama baya hıssettırıyor o tıtresımı pıllerıde bıttmıstı basta calısmayınca cıkarıp evdekı pıllerı takınca sorunun pılde oldugunu anladım