Neler Yeni

400TL Bütçe ile Mekanik Klavye Önerisi

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
mavi s

mavi switch ile kırmızı switch arasında tek fark sesmi yoksa tepkime süreleri değişiyor mu
Hissiyat farkı da var.
Switchler hakkında bilgilenmek istiyorsan.
Linkini paylaşamıyorum bir sorunla karşılaştım.

Hangi Mekanik Klavye Almalıyım? (Tüm Switchler)

Bu yazıyı youtube da ara ilk çıkan videoyu izle.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır

CalyL0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Oğuzhan
daha önce mekanik kullandın mı bilmiyorum ama hissiyat istiyorsan direk blue switch al .
Daha once mekanik klavye kullanmadım bende blue switchi deneyimlemek isterdim ama çok ses çıkaracağı için monsterin bu klavyesini merak ettim rrd switch olduğu ıçin hem o kadar fazla ses çıkarmaz diye düşünüyorum yoksa membran bir klavye alacağım hyperx alloy core ve ya corsair k55 alacağım eger cok sesli ise.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
enes berat değirmenci
Daha once mekanik klavye kullanmadım bende blue switchi deneyimlemek isterdim ama çok ses çıkaracağı için monsterin bu klavyesini merak ettim rrd switch olduğu ıçin hem o kadar fazla ses çıkarmaz diye düşünüyorum yoksa membran bir klavye alacağım hyperx alloy core ve ya corsair k55 alacağım eger cok sesli ise.
Daha almadın mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Philips spk8614 nasıl

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
mavi switch ile kırmızı switch arasında tek fark sesmi yoksa tepkime süreleri değişiyor mu
Şöyle ki; mavi switchte tuşa bastın, çekerken tuşu tam bırakacakken tık ediyor bu hem ses olara hem hissiyat olarak yansıyor. Red switchte böyle bir hissiyat yok standart klavye hissiyatına daha yakın. Ben o tepkimeden dolayı blue switchi de düşünüyorum fakat gece oyun oynuyorsan blue switch sıkıntı
Edit: basarken de tık ediyor olabilir tam hatırlamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar Pusat k3 pro klavyemizin her tuşu farklı renkler atanabiliyor mu? Bir de tuşlar silinmez bir biçimde değil mi? @Rennes

Top Bottom