Taha.
80+
- Reaksiyon skoru
- 310
Daha önce blue switch kullandınız mı pekiHocam inanın bana hızlı yazıyorsanız bir süre sonra siz bile tak tak sesinden rahatsız olursunuz
Daha önce blue switch kullandınız mı pekiHocam inanın bana hızlı yazıyorsanız bir süre sonra siz bile tak tak sesinden rahatsız olursunuz
Hocam ben 3 senedir blue switch kullanıyorum benim için tatminkarlık önemliDaha önce blue switch kullandınız mı peki
Sağlam olmasını istiyorsan MDF olandan alMerhabalar, kasamı yukarı koyacağım ona göre boyutlukta bir masa önerir misiniz?.
Bunu düşüneceğim sadece benim keyfim önemli değil evdekilerin huzuru da önemli sadece kendimi düşünüp bencil olmayayımHocam ben 3 senedir blue switch kullanıyorum benim için tatminkarlık önemli![]()
Hocam bence red switch alın ben babamdan sağlam azad hemiştimBunu düşüneceğim sadece benim keyfim önemli değil evdekilerin huzuru da önemli sadece kendimi düşünüp bencil olmayayım![]()
Bunu düşüneceğim dostumHocam bence red switch alın ben babamdan sağlam azad hemiştim
bence gamepower alma 1-2 ay sonra tuşlar basmamazlık yapıyor arkadaş 1 sene önce aldığı için o modellerde sıkıntı yok ama yeni modellerinde sıkıntı varBunu düşüneceğim sadece benim keyfim önemli değil evdekilerin huzuru da önemli sadece kendimi düşünüp bencil olmayayım![]()
Olabilir hocambence gamepower alma 1-2 ay sonra tuşlar basmamazlık yapıyor arkadaş 1 sene önce aldığı için o modellerde sıkıntı yok ama yeni modellerinde sıkıntı var
Şimdi içime kurt düştübence gamepower alma 1-2 ay sonra tuşlar basmamazlık yapıyor arkadaş 1 sene önce aldığı için o modellerde sıkıntı yok ama yeni modellerinde sıkıntı var
eğer mavi switch alacaksanız redragon dark avenger bakabilirsiniz rainbow olanı 300 tl rgb olanı stokta yok ancak arkadaşım kullanıyor rainbowunun ışıkları çok güzel rgb gibiŞimdi içime kurt düştüalsam mı almasam mı acaba çünkü ogre rgb baya f/p Bir klavyeydi
zaten araştırırsanız çoğu kişi şikayetçiŞimdi içime kurt düştüalsam mı almasam mı acaba çünkü ogre rgb baya f/p Bir klavyeydi
Arkadaşlar konumun içinden geçmişsiniz ben ne sormuşum siz neler konuşmussunuz teşekkürlerDostum bu tür bişey yaptır ben kendim tasarladım kendim yaptırdım 450-500 tutuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca kendin tasarlayınca bi tatminlik oluyor
O resimde klavye koyma yerinde neden çan var. Aynı otellerde veya restoranlardaki zillere benziyor. Merakımdan sordumDostum bu tür bişey yaptır ben kendim tasarladım kendim yaptırdım 450-500 tutuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca kendin tasarlayınca bi tatminlik oluyor