Neler Yeni

400TL Masa önerisi Yaparmısınız?

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı

Taha.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Taha Yasin Yıldızhan
Hocam ben 3 senedir blue switch kullanıyorum benim için tatminkarlık önemli 😂
Bunu düşüneceğim sadece benim keyfim önemli değil evdekilerin huzuru da önemli sadece kendimi düşünüp bencil olmayayım 😀

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Bunu düşüneceğim sadece benim keyfim önemli değil evdekilerin huzuru da önemli sadece kendimi düşünüp bencil olmayayım 😀
Hocam bence red switch alın ben babamdan sağlam azad hemiştim

Hacenys

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Yiğit Han Ceylan
bence gamepower alma 1-2 ay sonra tuşlar basmamazlık yapıyor arkadaş 1 sene önce aldığı için o modellerde sıkıntı yok ama yeni modellerinde sıkıntı var

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
bence gamepower alma 1-2 ay sonra tuşlar basmamazlık yapıyor arkadaş 1 sene önce aldığı için o modellerde sıkıntı yok ama yeni modellerinde sıkıntı var
Olabilir hocam

Taha.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Taha Yasin Yıldızhan
Şimdi içime kurt düştü 😀 alsam mı almasam mı acaba çünkü ogre rgb baya f/p Bir klavyeydi

Farway

80+ Silver
Masayı özel yaptırabilirsiniz internettede iyi modellerde var ama özel yaptırmak biraz daha mutlu eder.
Klavye konusuda blue switch başta mutluluk ortada düşünce sonda pişmanlık veriyor maalesef. Red candır

Hacenys

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Yiğit Han Ceylan
Şimdi içime kurt düştü 😀 alsam mı almasam mı acaba çünkü ogre rgb baya f/p Bir klavyeydi
eğer mavi switch alacaksanız redragon dark avenger bakabilirsiniz rainbow olanı 300 tl rgb olanı stokta yok ancak arkadaşım kullanıyor rainbowunun ışıkları çok güzel rgb gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten araştırırsanız çoğu kişi şikayetçi

lillagol37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yasin
Dostum bu tür bişey yaptır ben kendim tasarladım kendim yaptırdım 450-500 tutuyor

Ayrıca kendin tasarlayınca bi tatminlik oluyor
Arkadaşlar konumun içinden geçmişsiniz ben ne sormuşum siz neler konuşmussunuz teşekkürler :D

Hocam size gelince siz nerde yaptırdınız internet üzerinden mi?
Ben bu tarz bir şey düşünüyorum https://www.trendyol.com/ceramical/...masasi-ofis-masasi-60x140-cm-beyaz-p-34064490

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,903
İsim
Okan Aslantaș
Dostum bu tür bişey yaptır ben kendim tasarladım kendim yaptırdım 450-500 tutuyor

Ayrıca kendin tasarlayınca bi tatminlik oluyor
O resimde klavye koyma yerinde neden çan var. Aynı otellerde veya restoranlardaki zillere benziyor. Merakımdan sordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,512
Üyeler
164,514
Son üye
sermerkerter
Top Bottom