400TL Masa önerisi Yaparmısınız?

Bunu düşüneceğim sadece benim keyfim önemli değil evdekilerin huzuru da önemli sadece kendimi düşünüp bencil olmayayım 😀
Hocam bence red switch alın ben babamdan sağlam azad hemiştim

Bunu düşüneceğim sadece benim keyfim önemli değil evdekilerin huzuru da önemli sadece kendimi düşünüp bencil olmayayım 😀
bence gamepower alma 1-2 ay sonra tuşlar basmamazlık yapıyor arkadaş 1 sene önce aldığı için o modellerde sıkıntı yok ama yeni modellerinde sıkıntı var

bence gamepower alma 1-2 ay sonra tuşlar basmamazlık yapıyor arkadaş 1 sene önce aldığı için o modellerde sıkıntı yok ama yeni modellerinde sıkıntı var
Olabilir hocam

Şimdi içime kurt düştü 😀 alsam mı almasam mı acaba çünkü ogre rgb baya f/p Bir klavyeydi

Masayı özel yaptırabilirsiniz internettede iyi modellerde var ama özel yaptırmak biraz daha mutlu eder.
Klavye konusuda blue switch başta mutluluk ortada düşünce sonda pişmanlık veriyor maalesef. Red candır

Şimdi içime kurt düştü 😀 alsam mı almasam mı acaba çünkü ogre rgb baya f/p Bir klavyeydi
eğer mavi switch alacaksanız redragon dark avenger bakabilirsiniz rainbow olanı 300 tl rgb olanı stokta yok ancak arkadaşım kullanıyor rainbowunun ışıkları çok güzel rgb gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten araştırırsanız çoğu kişi şikayetçi

Dostum bu tür bişey yaptır ben kendim tasarladım kendim yaptırdım 450-500 tutuyor

Ayrıca kendin tasarlayınca bi tatminlik oluyor
Arkadaşlar konumun içinden geçmişsiniz ben ne sormuşum siz neler konuşmussunuz teşekkürler :D

Hocam size gelince siz nerde yaptırdınız internet üzerinden mi?
Ben bu tarz bir şey düşünüyorum https://www.trendyol.com/ceramical/...masasi-ofis-masasi-60x140-cm-beyaz-p-34064490

Dostum bu tür bişey yaptır ben kendim tasarladım kendim yaptırdım 450-500 tutuyor

Ayrıca kendin tasarlayınca bi tatminlik oluyor
O resimde klavye koyma yerinde neden çan var. Aynı otellerde veya restoranlardaki zillere benziyor. Merakımdan sordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,886
Üyeler
183,916
Son üye
MuhammetDAli
Geri