400TL'ye Mouseped Önerisi

Reaksiyon skoru
2,021
Bütçe
400
Beyler merhabalar aliexpress de falan mouseped bakıyorum hem kendime hem de arkadaşıma alacağım. Fakat nedense almak istediklerime aşırı sansür yüzünden bakamıyorum göremediğim şeyi de almak istemiyorum ne çıkacağı belli olmadığı için. Fakat kısa bir süre sonra arkadaşımın doğum günü bana kda ahri göğüs dolgulu (kıyafetsiz) mouseped önerir misiniz? Miss Fortune veya İrelia da olur. Şimdiden teşekkür ederim.

1 senedir Klasse Pro kullanıyorum. Bu fiyata daha iyisini bulamazsın, halen ilk günkü gibi mousepad.
Aga bilek desteği olacak (Aliexpress) burada ki gibi ama kalitesinden emin olamıyorum. Kısaca bu şekilde olacak klasikleşmiş eski tarz bir mouseped almak yerine biraz daha değişik fakat entellektüel açıdan dikkat çeken bir mousped önerisi istiyorum.

Aga bilek desteği olacak (Aliexpress) burada ki gibi ama kalitesinden emin olamıyorum. Kısaca bu şekilde olacak klasikleşmiş eski tarz bir mouseped almak yerine biraz daha değişik fakat entellektüel açıdan dikkat çeken bir mousped önerisi istiyorum.
Bu tarzda bilmediğimden öneremem fakat bu tarz mousepadlerin ömrü çok kısa oluyor. Ben yine de Klasse Pro öneririm.

Bu tarzda bilmediğimden öneremem fakat bu tarz mousepadlerin ömrü çok kısa oluyor. Ben yine de Klasse Pro öneririm.
Teşekkür ederim. Eğer bu tarz mouseped bulursan önerir misin arkadaşımın ihtiyacı var.

Geri