Neler Yeni

4050 casper almaya zorluyorlar

Deniz....

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Deniz Tatar
İçi seni dışı beni yakar.
O Laptop un değişmeyen parçası kalmamıştır.Uzun bir süredir laptop kullanıyorum gerektiğinde tamirciye götürmek zorunda kaldım kimisi bataryasını değiştirmeye kalktı,kimisi HDD çaldı bu yüzden hiçbir bilgisayarcı ya güvenmem.Bence sende güvenme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana bir tavsiyem var baban laptopu ucuz a almak istiyor yoksa bilgisayarcı ya gitmezdi,sende nispeten daha uygun fiyatlı bir laptop göster 25k falan o zaman belki baban ikna olur senin dediğin laptopu alır.Benzer yollardan geçtik ben yapınca işe yaramıştı bu taktik

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
20 günlük niye satılık ki, biri almış bir sıkıntı mı çıkmış acaba
Valla onu bilmiyorum bizimkiler telefonu bile 1 aylık 2. El aldıgı icin sıkıntı etmez kendi kafasında

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
İçi seni dışı beni yakar.
O Laptop un değişmeyen parçası kalmamıştır.Uzun bir süredir laptop kullanıyorum gerektiğinde tamirciye götürmek zorunda kaldım kimisi bataryasını değiştirmeye kalktı,kimisi HDD çaldı bu yüzden hiçbir bilgisayarcı ya güvenmem.Bence sende güvenme

Sana bir tavsiyem var baban laptopu ucuz a almak istiyor yoksa bilgisayarcı ya gitmezdi,sende nispeten daha uygun fiyatlı bir laptop göster 25k falan o zaman belki baban ikna olur senin dediğin laptopu alır.Benzer yollardan geçtik ben yapınca işe yaramıştı bu taktik
25k de çok iyi yok be abi ben almışken baya gitsin diye çünkü bundan sonra zor pc alırım(ailem her ise karışır o yüzden)

Deniz....

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Deniz Tatar
25k de çok iyi yok be abi ben almışken baya gitsin diye çünkü bundan sonra zor pc alırım(ailem her ise karışır o yüzden)
Lafın gelişi söylemiştim yani kastetmek istediğim biraz daha uygun fiyatlı ve sıfır olursa belki ikna edersin babanı

Senin bahsettiğin cihaz bu mu

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
Lafın gelişi söylemiştim yani kastetmek istediğim biraz daha uygun fiyatlı ve sıfır olursa belki ikna edersin babanı
Abi burda anlattıgım seylerle babamın nasıl biri olacağını anlamışsınızdır bence

Senin bahsettiğin cihaz bu mu
Evet evet bu

Abi burda anlattıgım seylerle babamın nasıl biri olacağını anlamışsınızdır bence

Evet evet bu
Ram ddr4 ssd gen3 birde tükkan diye kanal var ama onda i7 ve 3060 vardı onda 96 100 dereceydi abi islemci adamada dedim böyle böyle amd tarafında asus tuftaki ryzen 7 7735hs daha iyi sıcaklıkta ama anlatamadım

Deniz....

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Deniz Tatar
Yurtdışı alabilirmisin ailen nasıl karşılar?
Daha uygun olur ve senin istediğin gibi performansı yüksek bir şey alırsın

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
Yurtdışı alabilirmisin ailen nasıl karşılar?
Daha uygun olur ve senin istediğin gibi performansı yüksek bir şey alırsın
😀😀hocam o dedigin bizde haşa günah adamda dedi begenmediysen 37 k msi getirtirelim diye atayım bura hatta

😀😀hocam o dedigin bizde haşa günah adamda dedi begenmediysen 37 k msi getirtirelim diye atayım bura hatta

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,044
İsim
göksel yurtcan
Kanka tüm kanıtları önüne serdin mi baban muhtemelen kendi kafasına göre davranmayı seven biri
Casperda kötü değil ama daha iyileri var
casper kötü değilmi Tövbe Bismillah hocam alabileceğiniz en dandik ürünlerden

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
dostum hemen buna çök 1tb model bu
Bunu teklif edicem ya bu yada almayalım diye

casper kötü değilmi Tövbe Bismillah hocam alabileceğiniz en dandik ürünlerden
Hocam bizim ailede okumuş adam 1 tane var amcam ama babam daha büyük olduğu icin dinlemiyo kendi kafasına göre hareket ediyo yani anlatamam bunu

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri