BixiBlake
80+ Silver
Dahası
değmezMsi 4050 45w galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
30k üzerisi 4060 varken
değmezMsi 4050 45w galiba
Asus amd diye begenmiyolar ama bu hp yi öneririm ama adam tutturdu casper g870 ben hep satıyom iyi vs güya bizi kandıracakSakın alma onu, babanla sakince konuş baba bu bizi kazıklıyor mis gibi laptop alalım gel reisim de
MSI premium cihaz
Bu hp yi sordurttururum ssd slot 2 iyse tadından yenmez ama videoda 1 diyordudeğmez
30k üzerisi 4060 varken
Bir modelden bahsetmiyorum, genelMsi 4050 45w galiba
Ben intel derdim tabi, ama diğer özellikleri de önemliAsus amd diye begenmiyolar ama bu hp yi öneririm ama adam tutturdu casper g870 ben hep satıyom iyi vs güya bizi kandıracak
Bu hp yi sordurttururum ssd slot 2 iyse tadından yenmez ama videoda 1 diyordu
SSD slotu 1 sanırım. (EK SLOT YOK, KENDİ SSD'Sİ) O dediğiniz 4070 versiyonunda diye biliyorum.siyah ekran hatasıyla karşılaşmadım güzel cihazdır ssd slotu 2 diye biliyorum
35 verip daha iyi soğutmalı cihaz da alınabalir msi asus gibi
Zaten icinde intel olcak ssd de almışken 1tb olsun falan dersek zaten fiyat baya artıyoSSD slotu 1 sanırım. (EK SLOT YOK, KENDİ SSD'Sİ) O dediğiniz 4070 versiyonunda diye biliyorum.
Başkan yani gerisi sende. Baban inat ettiği için çok ta konuşmaya gerek yok aslında. Bilmiyorum. Ne yap et, aldırmamaya çalış. Ve n11(indirim sitesi) ve Akakçe (en ucuz fiyatları gösteren site) sitesinde indirim vardı en son. Bak bir daha ucuzu var mı baktıklarının. Ayrıca HP'de slot yok diye biliyorum. Yani normalde f/p evet SSD olmaması eksi bir durum.Zaten icinde intel olcak ssd de almışken 1tb olsun falan dersek zaten fiyat baya artıyo
Kanka tüm kanıtları önüne serdin mi baban muhtemelen kendi kafasına göre davranmayı seven biriZaten icinde intel olcak ssd de almışken 1tb olsun falan dersek zaten fiyat baya artıyo
Bir önerim var ama biraz etik degil ben g870 kullanan var mı nasıl diye sorsam sizde iyi degil söyle böyle sorunu var deseniz bende pedere göstersem cünkü 30k parayı cöpe atmak istemiyorum
ne alakaHocam başlığı neden böyle yaptınız ban yiyebilirsini,
Olum hadi casperi anladimda bilgisayarci nedir, 20k lik seyi 50k ya satan insanlar onlarBabam bilgisayarcıdan casper g870 4050 li li pc buldu bunu alalım diyo ben iyi degil dedim adamada dedim bu fiyata sundan var diyorum amd var onda o ısınıyor diyo babam da o adamın lafından gidiyo acaba nasıl ikna ederim ss gen3 ve ram ddr4 olmasıda ayrı bir sorun
Baslıktan dolayı uyarı aldım bir an heyecanla öyle yazdım benim hatam ve evet babam kendi kafasına göre takılan başkasının fikirlerini umursamayan birine alaka
Olum hadi casperi anladimda bilgisayarci nedir, 20k lik seyi 50k ya satan insanlar onlar
Bilgisayarci 20 günlük 29k ye verecek bizeHerkesin böyle bir çevresi vardır.Laptopu alacağın yer neresi bilindik bir mağaza mi yoksa bilgisayarcı falan mı?
20 gunlugune 29k ya mi vercek anlamadim ? kiraliyonuz mu aliyonuz mu napiyonuz sizBaslıktan dolayı uyarı aldım bir an heyecanla öyle yazdım benim hatam ve evet babam kendi kafasına göre takılan başkasının fikirlerini umursamayan biri
Bilgisayarci 20 günlük 29k ye verecek bize
20 günlük niye satılık ki, biri almış bir sıkıntı mı çıkmış acabaBaslıktan dolayı uyarı aldım bir an heyecanla öyle yazdım benim hatam ve evet babam kendi kafasına göre takılan başkasının fikirlerini umursamayan biri
Bilgisayarci 20 günlük 29k ye verecek bize