Neler Yeni

4050 casper almaya zorluyorlar

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
Sakın alma onu, babanla sakince konuş baba bu bizi kazıklıyor mis gibi laptop alalım gel reisim de
Mesaj otomatik birleştirildi:

MSI premium cihaz
Asus amd diye begenmiyolar ama bu hp yi öneririm ama adam tutturdu casper g870 ben hep satıyom iyi vs güya bizi kandıracak

değmez

30k üzerisi 4060 varken
Bu hp yi sordurttururum ssd slot 2 iyse tadından yenmez ama videoda 1 diyordu

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Msi 4050 45w galiba
Bir modelden bahsetmiyorum, genel

Asus amd diye begenmiyolar ama bu hp yi öneririm ama adam tutturdu casper g870 ben hep satıyom iyi vs güya bizi kandıracak

Bu hp yi sordurttururum ssd slot 2 iyse tadından yenmez ama videoda 1 diyordu
Ben intel derdim tabi, ama diğer özellikleri de önemli

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Tufan
siyah ekran hatasıyla karşılaşmadım güzel cihazdır ssd slotu 2 diye biliyorum
35 verip daha iyi soğutmalı cihaz da alınabalir msi asus gibi
SSD slotu 1 sanırım. (EK SLOT YOK, KENDİ SSD'Sİ) O dediğiniz 4070 versiyonunda diye biliyorum.

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
SSD slotu 1 sanırım. (EK SLOT YOK, KENDİ SSD'Sİ) O dediğiniz 4070 versiyonunda diye biliyorum.
Zaten icinde intel olcak ssd de almışken 1tb olsun falan dersek zaten fiyat baya artıyo

Bir önerim var ama biraz etik degil ben g870 kullanan var mı nasıl diye sorsam sizde iyi degil söyle böyle sorunu var deseniz bende pedere göstersem cünkü 30k parayı cöpe atmak istemiyorum

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Tufan
Zaten icinde intel olcak ssd de almışken 1tb olsun falan dersek zaten fiyat baya artıyo
Başkan yani gerisi sende. Baban inat ettiği için çok ta konuşmaya gerek yok aslında. Bilmiyorum. Ne yap et, aldırmamaya çalış. Ve n11(indirim sitesi) ve Akakçe (en ucuz fiyatları gösteren site) sitesinde indirim vardı en son. Bak bir daha ucuzu var mı baktıklarının. Ayrıca HP'de slot yok diye biliyorum. Yani normalde f/p evet SSD olmaması eksi bir durum.

TİTAN.

80+ Platinum

Bir önerim var ama biraz etik degil ben g870 kullanan var mı nasıl diye sorsam sizde iyi degil söyle böyle sorunu var deseniz bende pedere göstersem cünkü 30k parayı cöpe atmak istemiyorum
Kanka tüm kanıtları önüne serdin mi baban muhtemelen kendi kafasına göre davranmayı seven biri
Casperda kötü değil ama daha iyileri var

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
Hocam başlığı neden böyle yaptınız ban yiyebilirsini,
ne alaka

Babam bilgisayarcıdan casper g870 4050 li li pc buldu bunu alalım diyo ben iyi degil dedim adamada dedim bu fiyata sundan var diyorum amd var onda o ısınıyor diyo babam da o adamın lafından gidiyo acaba nasıl ikna ederim ss gen3 ve ram ddr4 olmasıda ayrı bir sorun
Olum hadi casperi anladimda bilgisayarci nedir, 20k lik seyi 50k ya satan insanlar onlar

Deniz....

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Deniz Tatar
Herkesin böyle bir çevresi vardır.Laptopu alacağın yer neresi bilindik bir mağaza mi yoksa bilgisayarcı falan mı?

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
ne alaka

Olum hadi casperi anladimda bilgisayarci nedir, 20k lik seyi 50k ya satan insanlar onlar
Baslıktan dolayı uyarı aldım bir an heyecanla öyle yazdım benim hatam ve evet babam kendi kafasına göre takılan başkasının fikirlerini umursamayan biri

Herkesin böyle bir çevresi vardır.Laptopu alacağın yer neresi bilindik bir mağaza mi yoksa bilgisayarcı falan mı?
Bilgisayarci 20 günlük 29k ye verecek bize

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
Baslıktan dolayı uyarı aldım bir an heyecanla öyle yazdım benim hatam ve evet babam kendi kafasına göre takılan başkasının fikirlerini umursamayan biri

20 gunlugune 29k ya mi vercek anlamadim ? kiraliyonuz mu aliyonuz mu napiyonuz siz :D

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji

20 günlük niye satılık ki, biri almış bir sıkıntı mı çıkmış acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,047,081
Üyeler