Neler Yeni

4060 ekran kartı fan sorunu

Karbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kartal
merhaba 8 ay önce bir 4060 ekran kartlı bir sistem aldım ilk zamanlar hiçbir sorun yoktu ama son bir kaç aydır bilgisayarı açar açmaz 33 derece olmasına rağmen deli gibi fanlar dönüyor ve bilgisayarı kapatana kadar devam ediyor msi afterburner yükleyip denedim olmadı ddu yükleyip driverı silip yeniden kurdum gene düzelmedi ve ses artık çok rahatsız ediyor her yerden araştırdım fanları kapatmak için ama hiçbir çözüm bulamadım bilen varmı

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Yunus
Bir yazılım kontrol ediyo olabilir başka bir bilgisayarda dene aynı sorun devam ediyo mu diye ediyo ise garantiye gönder bence

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Arda Teksin
merhaba 8 ay önce bir 4060 ekran kartlı bir sistem aldım ilk zamanlar hiçbir sorun yoktu ama son bir kaç aydır bilgisayarı açar açmaz 33 derece olmasına rağmen deli gibi fanlar dönüyor ve bilgisayarı kapatana kadar devam ediyor msi afterburner yükleyip denedim olmadı ddu yükleyip driverı silip yeniden kurdum gene düzelmedi ve ses artık çok rahatsız ediyor her yerden araştırdım fanları kapatmak için ama hiçbir çözüm bulamadım bilen varmı
ekran kartı markası ve modeli nedir? bazı kartlarda fiziksel switch bulunuyor onu değiştirmiş olabilirmisiniz?

crabman

80+ Bronze
sıkıntılı olabilecek dosyalar indirdiniz mi?
nvidia nın uygulamasına girip orda fan hızı ayarlama sekmesinden fan hızını düşük seviyelere çekmeyi deneyin.
ekran kartının marka modeli nedir?

Karbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kartal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartım rtx 4060
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıkıntılı olabilecek dosyalar indirdiniz mi?
nvidia nın uygulamasına girip orda fan hızı ayarlama sekmesinden fan hızını düşük seviyelere çekmeyi deneyin.
ekran kartının marka modeli nedir?
indirmiş olamam olsam bile formatladım zaten bilgisayarı

ekran kartı markası ve modeli nedir? bazı kartlarda fiziksel switch bulunuyor onu değiştirmiş olabilirmisiniz?
hayır değiştirmedim

crabman

80+ Bronze
ekran kartım rtx 4060

indirmiş olamam olsam bile formatladım zaten bilgisayarı

hayır değiştirmedim
marka model derken onu kastetmedik.
marka asus/galax/pny gibi üreticiler olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,493
Üyeler
164,852
Son üye
DorukGkcoglu
Top Bottom