4060 malzeme kalitesi normal mi ??

bleed_

80+
Reaksiyon skoru
15
4060 zotac ekran kartım resimde gördüğünüz gibi vidalı bölümden uzakta olan tarafı diğer tarafa hiza ile kasa ile arasında açıklık var ve elimle itince içe göçüyor diğer taraf sapa sağlam. Bu normal mi ? Şuan kasasının yanında olan biri hemen bi ekran kartının sol alt tarafını içe bastırıp içe doğru az da olsa gidip gitmediğine bakabilir mi ? Bu sorun bende varsa kartın malzeme kalitesi kötü ya da ben çok titizim bu konuda.

Ekler

• IMG_3233.jpeg
    IMG_3233.jpeg
    543.7 KB · Hit: 54
  • IMG_3234.jpeg
    IMG_3234.jpeg
    431.8 KB · Hit: 55
  • IMG_3237.jpeg
    IMG_3237.jpeg
    264.7 KB · Hit: 32
resim yok hocam

hocam birde ekleyebiliyorsanız kasa içinden o sol köşenin fotoğrafını ekler misiniz ?

4060 zotac ekran kartım resimde gördüğünüz gibi vidalı bölümden uzakta olan tarafı diğer tarafa hiza ile kasa ile arasında açıklık var ve elimle itince içe göçüyor diğer taraf sapa sağlam. Bu normal mi ? Şuan kasasının yanında olan biri hemen bi ekran kartının sol alt tarafını içe bastırıp içe doğru az da olsa gidip gitmediğine bakabilir mi ? Bu sorun bende varsa kartın malzeme kalitesi kötü ya da ben çok titizim bu konuda.
kasayla alakalı duruyor gpudan çok

Dostum kafaya çok takma normal bir durum bu kasa modelin ne

Tamam normal bendede Asus dual V2 bulk 4060 vardı öyleydi sorun yok yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zotac 4060 da kullandım oda öyleydi
normal değil mi hocam. Malzemesinden dolayı olduğunu düşünmüştüm. yine de içim rahatladı, bir de bu kısım çok tozlanıyor içten kulak çöpü ile temizlesem sorun olur mu

normal değil mi hocam. Malzemesinden dolayı olduğunu düşünmüştüm. yine de içim rahatladı, bir de bu kısım çok tozlanıyor içten kulak çöpü ile temizlesem sorun olur mu
Sorun olmaz diye düşünüyorum

Kart sağlam duruyormu yerinde oynama falan varmı hdmı takılırken zorlanıyormusun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,095
Üyeler
187,772
Son üye
Nobloodnotrabajo99
Geri