Hocam amd kartlarda 7 serisi öncesi sorunlu diyorlar doğru mudur7600le aralarında 3-4k var herhalde 7600 al geç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hatta ikisini de alma şunu al sıfır mecburiyeti varsa 2.elde alcaksan bu karta bakabilirsin.![]()
Asrock RX 6750 XT Challenger Pro OC 90-GA3QZZ-00UANF 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock RX 6750 XT Challenger Pro OC 90-GA3QZZ-00UANF 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock RX 6750 XT Challenger Pro OC 90-GA3QZZ-00UANF 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 17.503,74 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
6000 serisi ilede cozuldu nerdeyse hepsi 7000 serisi temizHocam amd kartlarda 7 serisi öncesi sorunlu diyorlar doğru mudur
7 serisinde de RTX Bok gibi 9 serisi al diyorlar. Bu böyle devam eder. Hem 6600 hem 6700 XT kullanan biri olarak bir sorun yaşamadım.Hocam amd kartlarda 7 serisi öncesi sorunlu diyorlar doğru mudur
yok öyle bir şeyHocam amd kartlarda 7 serisi öncesi sorunlu diyorlar doğru mudur
yok öyle bir şey
7 serisinde de RTX Bok gibi 9 serisi al diyorlar. Bu böyle devam eder. Hem 6600 hem 6700 XT kullanan biri olarak bir sorun yaşamadım.
Peki ikinci el ekran kartında nelere dikkat etmeliyim şuanlık 2. El almak istiyorum sadece ekran kartını ama korkum var tabi sorunlu çıkar veya kullandıkça problem oluşturur bi arızası falan varsa diye6000 serisi ilede cozuldu nerdeyse hepsi 7000 serisi temiz
Alırken kartın içi acilmismi bakın açıldı ise nedenini sorun bakımları ne zaman yapılmış kartı yüke sokun oyun oynayın furmark gibi testlere sokup isi değerlerine bakinPeki ikinci el ekran kartında nelere dikkat etmeliyim şuanlık 2. El almak istiyorum sadece ekran kartını ama korkum var tabi sorunlu çıkar veya kullandıkça problem oluşturur bi arızası falan varsa diye