Ne bu 4060 sevdası anlamıyorum

Bu mantıkla S25 ultrada da 200MP kamera var, Redmi Note 12 de de. Birinde gerçekten hakkını veriyor, diğeri sadece var olmak için var. Bunun ayrımını yapmak zor olmasa gerek.

FPS sözde artarken akıcılığın artmadığı, kalitenin yerlerde gezdiği, çoğu oyunda desteği bile olmayan çakma bir teknolojiye var diyemeyeceğim kusura bakmayın.

AMD de yok yok zaten. FG var, AFMF var, FSR 3 var, RSR var, Anti lagg var ama hepsi işe yaramaz, içi bomboş, kullanıcının gözünü boyama üzerine laf olsun diye çıkarılmış teknolojiler. Kusura bakmayın ama kötüye kötü demeyi bilemiyoruz, iyiye de iyi derken fanboy oluyoruz.

Dileyen çöp kovasından devam edebilir, ben iyi hangisiyse o taraftayım. Yarın CPU da olduğu gibi toparlarsa o zaman da AMD deriz ama şuan Nvidia dan şaşmamak gerek.
AMD'nin tek alınabilir yanı ucuz olması zaten, kimse keyfinden AMD almıyor. Örneğin sadece oyun oynamak için kullanacak adam 5070 Ti alamıyorsa gider 9070 XT alır çünkü aradaki fiyat farkı fazla, ama gidip de düz 5070 almamalı çünkü aradaki performans farkı fazla yada acelesi yoksa 5070 Super beklemeli.

arkadaşlar 2k uyguna rx 7600 var ve oyun performansı olarak ise tamamen aynı 4060 rt performansıda geçiyor sadece ama 4060 veya 7600 alan adamın bütçesi zaten kısıtlı rt açcam fps 20 değil 30 olsun diyip 2k fazla ödemez mantıken ama baktığımda yt de olsun forumlarda olsun 4060 fp ekran kartı deniyo 4060 fp ise rx 7600 fp lerin babası o 2k ya anakartı b550 alırım veya monitörü çok daha iyi yaparım neden 4060 a fp diyolar bilmediğim ne benim?
Kanka ben sahsen kasada RTX yazdigi icin aldim

• Hahaha
Reaksiyonlar: Nor0
Geri