eyw hocamHocam selam şuan Gaming gen tr de mesut çevik var bi bakın bana baya iyi geldi
hocam dual model 4060 olursa iyi olur ama bunu bi sorayımHocam selam şuan Gaming gen tr de mesut çevik var bi bakın bana baya iyi geldi
bu sistemin yanında yanılmıyorsam (yanılıyorsam aydınlatın) thermalright soğutucu hediye ediliyorduHocam selam şuan Gaming gen tr de mesut çevik var bi bakın bana baya iyi geldi
Açıkcası ben bu sistemi almayı düşünüyordum. Tercih etmeme sebebiniz nedir acaba ?eyw hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam dual model 4060 olursa iyi olur ama bunu bi sorayım
Evet kuletipi soğutucu vardıbu sistemin yanında yanılmıyorsam (yanılıyorsam aydınlatın) thermalright soğutucu hediye ediliyordu
bu gün kaldırmışlar hediyeyi olsa çok iyi olacakmış
hocam aynı fiyata Asus dual 4060 lar düşüyordu. açıkçası asus daha güven veriyorAçıkcası ben bu sistemi almayı düşünüyordum. Tercih etmeme sebebiniz nedir acaba ?
Evet kuletipi soğutucu vardı
Daha sipariş edemeden hediyeyi kaçırdıkAçıkcası ben bu sistemi almayı düşünüyordum. Tercih etmeme sebebiniz nedir acaba ?
Evet kuletipi soğutucu vardı
hocam bu indirimle mi bu fiyata düştü normal değil sanki fiyatİşlemci: 7500F![]()
SouthPaws 9060XT | AMD Ryzen 7 7700 | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
PSU: Bittfenix
hocam arkadarş nvdia zorunlu demese direkt bunu önericem. sistem çok iyi çünküİşlemci: 7500F![]()
SouthPaws 9060XT | AMD Ryzen 7 7700 | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
PSU: Bittfenix
26K ya 4060 sistemler varken, bunun eseri bu olması lazım. Cazip olmalı.hocam bu indirimle mi bu fiyata düştü normal değil sanki fiyat
hocam arkadarş nvdia zorunlu demese direkt bunu önericem. sistem çok iyi çünkü
Hocam 2500tl farkla islemciyi 13400f yapsin. 6 çekirdek yerine 10 çekirdek işlemci alacak. Daha uzun ömürlü kullanır.https://www.itopya.com/kaiser-6-int...al-oc-v2-edition-8gb-16gb-ddr4-500gb-n_h27042
hocalarım bunu alıcaktı stok bitmişti şimdi yeni stok açmışlar bunu alıcak arkadaş