Neler Yeni

4060 tan 4070ti supere geçtim cs de darboğaz yaşıyorum

oliveforge99

80+ Silver
aslında trndyolda güzel kampanya var 2 ay ertelemeli.

2k monitorun kesin cozum olacagıni bilsem gozum kapalı alrım

mesela CS de vuruluyorum lag giriyor 1sn bir anda tekrar başlıyor ama o ara boşluk lag yapiyor 1 sn atlıyor. Haritada gezerken rakipler ışınlanıyor. goruntu ayarlarini düşürdük ama sonuç yok bilmiyorum, csyi sildim geri yukledim, int pingim yok,
Yani yaşadığınızın ne olduğunu tam anlayamıyorum ama bana darboğaz gibi gelmedi. Bahsedildiği gibi daha çok lag problemi gibi. Offline oyunlarda var mı böyle bir mevzu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
abuzer
Yani yaşadığınızın ne olduğunu tam anlayamıyorum ama bana darboğaz gibi gelmedi. Bahsedildiği gibi daha çok lag problemi gibi. Offline oyunlarda var mı böyle bir mevzu
kısacası şu; 4060 lı sistemte csde problem yokken 4070 ti supere gectim cs çekilmez bir hal aldı

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,894
İsim
ege erdem demirelli
Hocam psu normalde yeter ama rampage psuya o sistemi emanet ETMEYIN. ilk elektrik kesintisinde yuksek ihtimal bom olur. PSU degistirecekseniz 650w yerine minimum 750w-850w alin zaten. ama dandik bir marka almayin.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
ya 2k monitör alacaksın ya da işlemci yükselticeksin. CS oynuyorsan ağırlık olarak, 2k monitör yerine 13600kf (minimum) almalısın ki onun bile kurtaracağından şüpheliyim. Ama geçici olarak oyunun görüntü ayarlarından doku kalitesi, gölge ve msaa ayarını 8x yaparsan bir miktar daha faydası olabilir.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,894
İsim
ege erdem demirelli
ya 2k monitör alacaksın ya da işlemci yükselticeksin. CS oynuyorsan ağırlık olarak, 2k monitör yerine 13600kf (minimum) almalısın ki onun bile kurtaracağından şüpheliyim. Ama geçici olarak oyunun görüntü ayarlarından doku kalitesi, gölge ve msaa ayarını 8x yaparsan bir miktar daha faydası olabilir.
13600kf de cok fazla isiniyor onun yerine AM5 almak daha mantikli.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
13600kf de cok fazla isiniyor onun yerine AM5 almak daha mantikli.
am5 stok soğutucuyla 50 derece mi çalışacak :D? her türlü en az 240mm sıvı soğutma şart am5 ısınmıyor mu sanki ? r5 5500 takacak değil ya

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,894
İsim
ege erdem demirelli
am5 stok soğutucuyla 50 derece mi çalışacak :D? her türlü en az 240mm sıvı soğutma şart am5 ısınmıyor mu sanki ? r5 5500 takacak değil ya
daha az isiniyor. Onden onemlisi 15. nesilde soket degisecek zaten AM5 alirsan en az 4 yil kullanabilir o soketi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
abuzer
Darboğaz i m k a n s ı z . PSU'yu en az 700w yapın.
bana vereceğin kesin ve son tavsiye power supply mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartı driverlarını silip tekrar yüklediniz mi ddu ile?
evet yaptım

Hocam psu normalde yeter ama rampage psuya o sistemi emanet ETMEYIN. ilk elektrik kesintisinde yuksek ihtimal bom olur. PSU degistirecekseniz 650w yerine minimum 750w-850w alin zaten. ama dandik bir marka almayin.

son tavsiyeniz powersupply mi ona gore MSİ 850 W MODÜLER alacam

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,894
İsim
ege erdem demirelli
bana vereceğin kesin ve son tavsiye power supply mi?

evet yaptım

son tavsiyeniz powersupply mi ona gore MSİ 850 W MODÜLER alacam
Alın derim.

Top Bottom