Neler Yeni

4060 ti düşük fps sorunu

hayriye

80+ Bronze
dediğin ayarları yaptım 60 a anca çıktı ekran kartını ilk aldığımda 120 fpslerde oynuyordum rdr2 yi
Mesaj otomatik birleştirildi:

kartın garantisi var sence değişime vermeli miyim
Hayır diğer özellikler ne başka oyunlarda nasıl? Güç kaynağı markan modelin ne? Çarşambaya kadar garantiye veremezsin sanırım resmi tatilden o güne kadar halletmeye çözümü denemeye çalış. Masaüstünde sağ tık yapıp Nvidia denetim masasından kalite ve perfotmandı uygulama seçsine tıkla böyle bir şeydi akşam olsun denetim masası ayarlarını atalım

rockhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emirhan
Hayır diğer özellikler ne başka oyunlarda nasıl? Güç kaynağı markan modelin ne? Çarşambaya kadar garantiye veremezsin sanırım resmi tatilden o güne kadar halletmeye çözümü denemeye çalış. Masaüstünde sağ tık yapıp Nvidia denetim masasından kalite ve perfotmandı uygulama seçsine tıkla böyle bir şeydi akşam olsun denetim masası ayarlarını atalım
gta 5 de minimum 70 fps alıyorum full ayarlarda açıkcası o da bu ekran kartına göre düşük geldi güç kaynağım thermalthake 550w
Mesaj otomatik birleştirildi:

nvidia denetim masasındaki ayarlara hiç dokunmadım kendi default ayarlarıyla duruyor ayarları ellemeden zaten bir ay önce ilk denediğimde 120 fps alıyordum sence ekran kartı mı bozuk veya başka yapmam gereken bir şey var mı

Top Bottom