Kart 700 gr gözümle anlamaya çalışsam da sarkma problemi var mı yok mu anlayamadım, kendim bir çubuk koydum ama kart hafif ztn diye geri aldım. Sizce fotoda bir problem var mı, var ise ne yapmalıyım??
Hızlı cevap için saolun. Ben de aynı fikirdeyim hocam.kuş gibi kart zaten hocam. bende hiç bir sorun yok gayet doğal ve normal duruyor.
Genelde ekran kartı destekleri 3 fanlı olan gpularda kullanılıyor veya kilosu 1kg'dan fazla ise.Kart 700 gr gözümle anlamaya çalışsam da sarkma problemi var mı yok mu anlayamadım, kendim bir çubuk koydum ama kart hafif ztn diye geri aldım. Sizce fotoda bir problem var mı, var ise ne yapmalıyım??
evet hocamKasa 480t mi
Malzemesi nasıl sence çok ince diyorlardevet hocam
Emin ol taş gibi metal . esneme nerdeyse yok tek problemi üç fanlı onun dışında malzemesi çok sağlam.Malzemesi nasıl sence çok ince diyorlardı
Bende aynı fikirdeyim.o model için desteğe ihtiyacınız yok sarkma yok
Sarkma problemi yok ama kasa sanki fazla büyük gibi duruyor ilerde yükseltirim diyorsan sıkıntı olmaz fan ilavesi yapılabilir veya sıvı soğutma.Kart 700 gr gözümle anlamaya çalışsam da sarkma problemi var mı yok mu anlayamadım, kendim bir çubuk koydum ama kart hafif ztn diye geri aldım. Sizce fotoda bir problem var mı, var ise ne yapmalıyım??
Gayet normal duruyor herhangi bir sorun yapmaya gerek yok zaten küçücük kart![]()
Evet hocam kasa geliştirilmeye açık olduğıu içinbundan aldım fakat kesinlikle fan takviyesi veya sıvı soğutma lazımSarkma problemi yok ama kasa sanki fazla büyük gibi duruyor ilerde yükseltirim diyorsan sıkıntı olmaz fan ilavesi yapılabilir veya sıvı soğutma.