e aynı.
Hiçbir zaman aynı olamaz laptoptaki ekran kartı daha cok ısınır buna baglı hem ömür bakımından hem fps bakımından daha düsük fps verir tabi bu oran iki katı falan değil lakin fark oluyor ekran kartı marka model farketmezAyni.
Yav 4060 için aynı işte.Hiçbir zaman aynı olamaz laptoptaki ekran kartı daha cok ısınır buna baglı hem ömür bakımından hem fps bakımından daha düsük fps verir tabi bu oran iki katı falan değil lakin fark oluyor ekran kartı marka model farketmez
Yo aynı çıktı ne oldukanka sen pc önerme ya en iyisi
Nerede 2 kat fark ? video atmışlar orda bile 8.66% fark var 1080p'De 2k da 6.46%'ya düşüyor farkKanka telefon nu
Nerde aynı çıktı kardeşim ? Fps de hayvan gibi 2 katı fark var
Yav 50 kere aynı dedim anlamiyolar bosverÇok bir fark yok max %10 fark var ikisininde özelikleri nerdeyse aynı tdp değerleri vb.
Nerede 2 kat fark ? video atmışlar orda bile 8.66% fark var 1080p'De 2k da 6.46%'ya düşüyor fark
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
üst düzey kartlarla karıştırma onların tdp değerleri yüksek olduğundan bu farklar ortaya çıkıyor bu 4060 için geçerli değil
sen susYav 50 kere aynı dedim anlamiyolar bosver
aynen kanka kuzenimdekiyle bendekini kıyasladık baktık biri 70 diğeri 110 fps veriyor kesin %10 lukturÇok bir fark yok max %10 fark var ikisininde özelikleri nerdeyse aynı tdp değerleri vb.
Nerede 2 kat fark ? video atmışlar orda bile 8.66% fark var 1080p'De 2k da 6.46%'ya düşüyor fark
üst düzey kartlarla karıştırma onların tdp değerleri yüksek olduğundan bu farklar ortaya çıkıyor bu 4060 için geçerli değil
4070 en mantıklısı olyr bence yalaptop almak istiyorum fakat biliyorsunuzki masaüstü daha performanslı aynı ekran kartıda olsa. fakat bu fark ne kadar ? 2 katı gibi bir şeymi dahamı az
yo sen sussen sus
aynen kanka kuzenimdekiyle bendekini kıyasladık baktık biri 70 diğeri 110 fps veriyor kesin %10 luktur