omerkursunn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 379
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğini anlamadım ki ben eski sürücü kullanmıyormuyum zatenhey Allahım. tamam o zaman farkedeceğini şok düşünmüyorsan bak keyfine
Dediğini anlamadım ki ben eski sürücü kullanmıyormuyum zatenhey Allahım. tamam o zaman farkedeceğini şok düşünmüyorsan bak keyfine
Anormal seviyelerde son driverı kurmayın şuanlık. Aşırı farkediyor dereceler.572.83 kurulu bende güncellememişim zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
yok son driverı kurmamış zaten.bir denesin verdiğim driver versiyonu belki düzelir diye düşündümAnormal seviyelerde son driverı kurmayın şuanlık. Aşırı farkediyor dereceler.
Dediğini yapacağım şimdi inşallah sorun driver dır çünkü ekran kartı beyaz diye aldanıp büyük bir keyifle aldım üzücü yani manuel olaral driver kurayım dediğinikardeş teni driver sorunlu senin için video yükledim.umarım anlarsın.ben de aynı sorunları yaşadım ki sana yol gösteriyorum.
aşağıdaki konulardan birine atmıştım zaten videoyu.hepinize tek tek videomu yollayayım.5070 ti de aynı sıcaklık problemleri yaşamış vatandaşın biri.öyle hemen teknik servise göndereyimle olmuyor.azcık uğraş son çare teknik ve garantiye yollanır.
Arkadaşın dediğini yapacağım amd de sıcaklık problemi yaşamayıp nvidia da yaşamam da garip oldufarklı driverlar ile dene eğer driver değilse sorun bakımı gelmiştir inno3d kartlarda bunu bir kaç kez duymuştum bakımı sanırım erken geliyor kullanmadığımdan tam bilgim yok ama
dostum attığın videonun yorumlarında 576.02 sürümü buglu olduğu için ısı değişmiyor update ile düzeltildi yazmışlar ama emin misin ?yok son driverı kurmamış zaten.bir denesin verdiğim driver versiyonu belki düzelir diye düşündüm
eminim.fps ye ne diyeceksin peki.arada uçurum var.daha da garanti konuştum aynı sorunları ben de yaşadım son sürümde.oyundan atmayan oyunda oyundan attı.işlemciyi çok kullanmaya başladı aynı sürümde.%100 e yükseldi.droplar oluştu.amd karşılaştığım için şu olabilir: bazı ekran kartlarını düzelteyim derken bazılarında sorun çıkabiliyor driverlarda.dostum attığın videonun yorumlarında 576.02 sürümü buglu olduğu için ısı değişmiyor update ile düzeltildi yazmışlar ama emin misin ?
videoda FPS farkı sadece cyberpunkta var diğerlerinde hiçbirşey fark etmiyor o yüksek ihtimal farklı bir sorundan kaynaklanıyoreminim.fps ye ne diyeceksin peki.arada uçurum var.daha da garanti konuştum aynı sorunları ben de yaşadım son sürümde.oyundan atmayan oyunda oyundan attı.işlemciyi çok kullanmaya başladı aynı sürümde.%100 e yükseldi.droplar oluştu.amd karşılaştığım için şu olabilir: bazı ekran kartlarını düzelteyim derken bazılarında sorun çıkabiliyor driverlarda.
belki de.ben de sorun oldu demek ki o driver da.videoda FPS farkı sadece cyberpunkta var diğerlerinde hiçbirşey fark etmiyor o yüksek ihtimal farklı bir sorundan kaynaklanıyor
videonun sahibi böyle demiş;
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle