Çözüldü✓ 4060ti 16gb 84 derece

kardeş teni driver sorunlu senin için video yükledim.umarım anlarsın.ben de aynı sorunları yaşadım ki sana yol gösteriyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aşağıdaki konulardan birine atmıştım zaten videoyu.hepinize tek tek videomu yollayayım.5070 ti de aynı sıcaklık problemleri yaşamış vatandaşın biri.öyle hemen teknik servise göndereyimle olmuyor.azcık uğraş son çare teknik ve garantiye yollanır.

Anormal seviyelerde son driverı kurmayın şuanlık. Aşırı farkediyor dereceler.
yok son driverı kurmamış zaten.bir denesin verdiğim driver versiyonu belki düzelir diye düşündüm

farklı driverlar ile dene eğer driver değilse sorun bakımı gelmiştir inno3d kartlarda bunu bir kaç kez duymuştum bakımı sanırım erken geliyor kullanmadığımdan tam bilgim yok ama

kardeş teni driver sorunlu senin için video yükledim.umarım anlarsın.ben de aynı sorunları yaşadım ki sana yol gösteriyorum.

aşağıdaki konulardan birine atmıştım zaten videoyu.hepinize tek tek videomu yollayayım.5070 ti de aynı sıcaklık problemleri yaşamış vatandaşın biri.öyle hemen teknik servise göndereyimle olmuyor.azcık uğraş son çare teknik ve garantiye yollanır.
Dediğini yapacağım şimdi inşallah sorun driver dır çünkü ekran kartı beyaz diye aldanıp büyük bir keyifle aldım üzücü yani manuel olaral driver kurayım dediğini

farklı driverlar ile dene eğer driver değilse sorun bakımı gelmiştir inno3d kartlarda bunu bir kaç kez duymuştum bakımı sanırım erken geliyor kullanmadığımdan tam bilgim yok ama
Arkadaşın dediğini yapacağım amd de sıcaklık problemi yaşamayıp nvidia da yaşamam da garip oldu

yok son driverı kurmamış zaten.bir denesin verdiğim driver versiyonu belki düzelir diye düşündüm
dostum attığın videonun yorumlarında 576.02 sürümü buglu olduğu için ısı değişmiyor update ile düzeltildi yazmışlar ama emin misin ?

dostum attığın videonun yorumlarında 576.02 sürümü buglu olduğu için ısı değişmiyor update ile düzeltildi yazmışlar ama emin misin ?
eminim.fps ye ne diyeceksin peki.arada uçurum var.daha da garanti konuştum aynı sorunları ben de yaşadım son sürümde.oyundan atmayan oyunda oyundan attı.işlemciyi çok kullanmaya başladı aynı sürümde.%100 e yükseldi.droplar oluştu.amd karşılaştığım için şu olabilir: bazı ekran kartlarını düzelteyim derken bazılarında sorun çıkabiliyor driverlarda.

eminim.fps ye ne diyeceksin peki.arada uçurum var.daha da garanti konuştum aynı sorunları ben de yaşadım son sürümde.oyundan atmayan oyunda oyundan attı.işlemciyi çok kullanmaya başladı aynı sürümde.%100 e yükseldi.droplar oluştu.amd karşılaştığım için şu olabilir: bazı ekran kartlarını düzelteyim derken bazılarında sorun çıkabiliyor driverlarda.
videoda FPS farkı sadece cyberpunkta var diğerlerinde hiçbirşey fark etmiyor o yüksek ihtimal farklı bir sorundan kaynaklanıyor

videonun sahibi böyle demiş;

1746199104147.webp
1746199146044.webp

kartın temp ve hotspot arasındaki derece farkı 24c, ideali 10-15 derecedir yani kartın bakım zamanı gelmiş eğer baştan beri olmuyor ise bakımını yaptır kullan rahatça

stabilite için hangi sürücü sürümünü yüklememiz gerekiyor bende 576.02 sürümünde görev yöneticisinde msi centerda sıcaklıklar 25 derece sabit gösteriyor nvidia app uygulamasında 45 derece gösteriyor saçmalamaya başladı sistem ne kadar gerıye gıtmemiz gerekıyor hangi sürücü daha kararlı birde

Game Ready mi Studio Driver mı daha kararlı oyunlar için fps olarak stüdio daha fazla fps veriyor youtube testlerinde​

bence yaptırma.4060 ti dediğin yeni bir kart.1-2 senelik.o yüzden sana teknik servis onda bişey yoktur demiş olabilir.her sene bakım yaptıracak olsak vay halimize.ayrıca videodaki yorumlara bakarsan şu şekilde olan da var:
''Temps'im 2080super'da 576.02'de iyi çalışıyor. Yenisine güncelleme yaptım ve oblivion remastered'deki sıcaklıklarım özellikle 10c arttı. Maksimum 63c'den ortalama 73c'ye. Özel bir fan eğrisi kullandığım için sıcaklıklarımın doğru şekilde algılandığını biliyorum.''

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,754
Üyeler
173,874
Son üye
ismetkaan8080
Geri