Neler Yeni

4070 güç bağlantısı hakkında yardım rica ediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gürkan Yumuşak
Arkadaşlar selam 4070 gaming x trio ekran kartı aldım henüz elime ulaşmadı ama bağlantı konusunda yardımınızı rica ediyorum. Kartın içerisinden çıkan kablonun 2 ayrı 8 pin girişi bulunmakta. Power supply ım MSİ A750GF full modüler bağlantı için 2 adet 8 pinli pcı kablosunu vga 1 ve vga 2 girişine taktıktan sonra kartın içinden çıkan kabloya mı bağlayacağım bilgisi olan aydınlatabilir mi? Şimdiden teşekkürler

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar selam 4070 gaming x trio ekran kartı aldım henüz elime ulaşmadı ama bağlantı konusunda yardımınızı rica ediyorum. Kartın içerisinden çıkan kablonun 2 ayrı 8 pin girişi bulunmakta. Power supply ım MSİ A750GF full modüler bağlantı için 2 adet 8 pinli pcı kablosunu vga 1 ve vga 2 girişine taktıktan sonra kartın içinden çıkan kabloya mı bağlayacağım bilgisi olan aydınlatabilir mi? Şimdiden teşekkürler

VGA 1 ve VGA 2 kısmında koptum o nedir ? Direk şöyle diyeyim ekran kartının içinden bir güç pin aparatı çıkıyor ise PSU da ekran kartına uygun olan 6+2 güç pinlerini adaptöre takıp ordan ekran kartına takıcaksınız, boş yuva kalmayacak ne kadar takmak gerekiyor ise.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,454
Üyeler
166,377
Son üye
devilondan
Top Bottom