Pionarq
80+
Arkadaşlar yayın açınca çatışma anında 130 Lara kadar FPS düşüyor kasmayi hissediyorum nedeni nedir yardımcı olur musunuz ?
Sistem:
AMD 9 5900x
4070 X Trio
16gb ram
Asus rog strix b550f
Gamepower 650w bronz
![]()
4k falan mı oynuyorsun ne yapıyorsunArkadaşlar yayın açınca çatışma anında 130 Lara kadar FPS düşüyor kasmayi hissediyorum nedeni nedir yardımcı olur musunuz ?
Sistem:
AMD 9 5900x
4070 X Trio
16gb ram
Asus rog strix b550f
Gamepower 650w bronz
![]()
Hayır 1920 ye 10804k falan mı oynuyorsun ne yapıyorsun
Bir o kaldı değişmeyen ilerde değişecem de şuan bu fpslere neden bukadar berbat 1920 ye 1080 veriyorum yayınıOnu bunu geçte o psu ne knk?
Bu arada çok yüksek 2k yani yayın aciyorsan normal
Arka planda işlemcinizi yayın dışında başka bir şey yoruyor olabilir mi acaba veya yayından anlamam ama yayın ayarlarında bir yerde bir şeyi unutmuş(yada bir ayarı fazla yapmış) olabilir misinizHayır 1920 ye 1080
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir o kaldı değişmeyen ilerde değişecem de şuan bu fpslere neden bukadar berbat 1920 ye 1080 veriyorum yayını
hocam o sisteme o psu ne öyleArkadaşlar yayın açınca çatışma anında 130 Lara kadar FPS düşüyor kasmayi hissediyorum nedeni nedir yardımcı olur musunuz ?
Sistem:
AMD 9 5900x
4070 X Trio
16gb ram
Asus rog strix b550f
Gamepower 650w bronz
![]()
Baktım işlemci %30 %40 kullanılıyor arkada bir şey yormuyor ayarları da genelde videolar dan izleyerek yaptımArka planda işlemcinizi yayın dışında başka bir şey yoruyor olabilir mi acaba veya yayından anlamam ama yayın ayarlarında bir yerde bir şeyi unutmuş(yada bir ayarı fazla yapmış) olabilir misiniz
Toplama sistem tek tek değiştim herşeyi bir o kaldı yakında değişirimhocam o sisteme o psu ne öyle![]()
İşlemci genel kullanımı düşük olsada belki tek bir çekirdeğin kullanımında sorun oluyordur onun dışında bir de driverlarınızı kontrol edin eğer o da olmuyorsa parçalarda bir sıkıntı olabilir çünkü böyle bir sistemde yayında daha olsa 300-350 fps altına düşmemesi gerekiyor gibi geliyorBaktım işlemci %30 %40 kullanılıyor arkada bir şey yormuyor ayarları da genelde videolar dan izleyerek yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Toplama sistem tek tek değiştim herşeyi bir o kaldı yakında değişirim