pozalba
80+ Bronze
- Katılım
- 21 Mart 2022
- Mesajlar
- 1,574
- Reaksiyon skoru
- 622
Porart olması neden sıkıntı olsun gayet iyi bir seriTeşekkür ederim ekran kartının proart olması herhangi bir sorun teşkil eder mi?
Porart olması neden sıkıntı olsun gayet iyi bir seriTeşekkür ederim ekran kartının proart olması herhangi bir sorun teşkil eder mi?
Porart olması neden sıkıntı olsun gayet iyi bir seri
4070 dediğin kart üst seviye sayılabilir bir kart alınır, ama imkan varsa 4070 super almak daha mantıklı arada çok fark yoksa.
anakartı msi pro b650 alın seçeneklerde varsa. yoksa asus b650 varsa onunla güncelleyin.
ram frekans işide cok önemli değil testlerde aralarında çok farklar cıkmıyor. kaliteli bir 5200 mhz ne olduğu belli olmayan 6000 mhz ramlerden daha stabil ve akıcı calısıyor. corsair iyi bir markadır o ramlerde iyidir ellemesende olur.
soğutucuda thermalright modellerine bakın imkan varsa.
işlemcide gayet güzel seçmişin diyeceklerim bu kadar.
Hocam tekrardan rahatsız ediyorum.kusura bakma bu sistem için psu yeterlimiMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyun için kullanacağım hocam proartlar ofis için vb diyolar pek anlamıyorum bu işlerden sormak istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: