hocam ben şöyle bişey ortaya çıkardım 2 kasa seçeneği bıraktım ve kule tipi sogutucu 39k denklemek için seçtim.
işlemci 7500f(7600 200tl zam koymuşlar 6200 oldugu için seçmedim)
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
ekran kartı: (39k için 2 fanlı seçtim ama aynı markanın 3 fanlısı ile arasında 500tl var link yine de bırakıyorum)
Ultra verimli NVIDIA Ada Lovelace mimarisinden ve NVIDIA DLSS 3 teknolojisinden güç alan, RTX serisinin 3. Jenerasyonu
www.gaming.gen.tr
Ultra verimli NVIDIA Ada Lovelace mimarisinden ve NVIDIA DLSS 3 teknolojisinden güç alan, RTX serisinin 3. Jenerasyonu
www.gaming.gen.tr
anakart: işlemciye müdahale edebilmen için bçipset seçtim
Msı Pro B650M-B AMD B650 6800 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
ram: 6000mhz cl30 geçikmeli 16gb tek slot ram ilerde 16 daha atarsın
XPG LANCER DDR5, güç kaynağı kararlılığını artıran yerleşik bir Güç Yönetimi IC’sine (PMIC) sahiptir.
www.gaming.gen.tr
1tb ssd: stabil gen3 ssd tepe noktası hızlarında okuma ve yazması var gayet yeterli kalacağını düşünüyorum.
WD 1TB SN580 Gen4 Okuma 4150MB-Yazma 4150MB M.2 SSD (WDS100T3B0E) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
kasa:
PowerBoost VK-P1882B Mesh Panel 4x12 CM Fanlı ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
GM Game Master R11 Atx Gaming Kasa 4 Rgb Fan Butondan Değişebilen Modlar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
power suplly:
Archon ARC-700 700W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
power önerdiğim bu ama bütçen varsa:
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 12cm Smart Sessiz Fan Aktif PFC : Var Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Bronze Max Verimlilik : %88+ Koruma : UVP/OVP/ OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 750W Ürün Kodu : HP1-750BR-E12S High Power HakkındaDünyanın en...
www.teknobiyotik.com
kule tipi sogutma:
Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...
www.teknobiyotik.com