Neler Yeni

4070 sistem düşük FPS alıyor

vlsxea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet
4070 5600 kullanıyorum bilgisayarı ilk aldığımda sorun yoktu normal FPS mi alıyordum normaldi sonrasında yüklediğim bir driver FPS mi düşürdüğü için eski drivere googledan indirip kurdum FPS düzelmişti ilk başlarda ama sonradan yine aynı oluyordu bir kaç kez driverleri değişimli kullandım sık sık değişiyordum değiştikçe bir süreliğine düzeliyordu ama sonradan hiç düzelmemeye başladı bu arada sorun dar boğaz falan değil diyecek olanlar olursa çünkü sorunsuz kullanıyordum sonradan oluştu ddu ile temizleme bios güncelleme gibi şeyleri denedim ama düzelmedi yinede ne yapacağımı bilmiyorum artık düzelsin diye GTAV oyununda 60 70 fps alıyorum şehirde RUST oyununda 50 70 arası alıyorum yine 4070 li bir sistemde keyif alamadan oynuyorum fps düşmeden önce neredeyse iki katı değerler alıyordum oyunlarda yardım edebilecek bilgili birileri varsa çok sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

cevap için fikri olmayanlar bilgili birilerini etiketlerse çok sevinirim çok sıkıldım bu durumdan

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Varolan ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp yeniden kurup bir deneyin bakalım. Bu arada ne nokta var, ne de virgül...Yazdıklarınızı okurken gözlerim yoruldu...

vlsxea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Varolan ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp yeniden kurup bir deneyin bakalım. Bu arada ne nokta var, ne de virgül...Yazdıklarınızı okurken gözlerim yoruldu...
kusura bakmayın acele ile yazdım fakat DDU ile kaldırdım bir çok kez düzelmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,562
Üyeler
166,781
Son üye
Bilinmeyencevaplar
Top Bottom