4070 5600 kullanıyorum bilgisayarı ilk aldığımda sorun yoktu normal FPS mi alıyordum normaldi sonrasında yüklediğim bir driver FPS mi düşürdüğü için eski drivere googledan indirip kurdum FPS düzelmişti ilk başlarda ama sonradan yine aynı oluyordu bir kaç kez driverleri değişimli kullandım sık sık değişiyordum değiştikçe bir süreliğine düzeliyordu ama sonradan hiç düzelmemeye başladı bu arada sorun dar boğaz falan değil diyecek olanlar olursa çünkü sorunsuz kullanıyordum sonradan oluştu ddu ile temizleme bios güncelleme gibi şeyleri denedim ama düzelmedi yinede ne yapacağımı bilmiyorum artık düzelsin diye GTAV oyununda 60 70 fps alıyorum şehirde RUST oyununda 50 70 arası alıyorum yine 4070 li bir sistemde keyif alamadan oynuyorum fps düşmeden önce neredeyse iki katı değerler alıyordum oyunlarda yardım edebilecek bilgili birileri varsa çok sevinirim
cevap için fikri olmayanlar bilgili birilerini etiketlerse çok sevinirim çok sıkıldım bu durumdan
Mesaj otomatik birleştirildi:
cevap için fikri olmayanlar bilgili birilerini etiketlerse çok sevinirim çok sıkıldım bu durumdan