Neden gaminggende ki teknik özelliklerinde 360mm destek var yazıyor onu anlayamadımevet gamegarajda oyle bır saçmalık var arkadasımda oyle bır ozellestırme yapıp sıparıs vermıstı gamegaraj arayıp kasanın 240mm oldugunu soylemıstı
Neden gaminggende ki teknik özelliklerinde 360mm destek var yazıyor onu anlayamadımevet gamegarajda oyle bır saçmalık var arkadasımda oyle bır ozellestırme yapıp sıparıs vermıstı gamegaraj arayıp kasanın 240mm oldugunu soylemıstı
o ön kısım ıcın radyator destegı üst kısım 240mm açıkçası on kısıma radyator takmayı onermemNeden gaminggende ki teknik özelliklerinde 360mm destek var yazıyor onu anlayamadım
anakart: https://m.n11.com/urun/gigabyte-b65...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genelMerhaba ekteki sistemi özelleştirip bu hale getirdim. Almayı planlıyorum. Uygun mudur ? Değişiklik tavsiyesi var mıdır ?
Ürün linki : Shark 7A super
Yarın hazır sistem atarım yada toplarım önceliğin olan marka var mı?Merhaba, yukarıda yazılan 4070tisuper'li sisteme de baktım. Daha iyi tabii ki .Ancak bütçem 55 bin. Elimde mevcutta bir kasa var. SSD'mi çıkarıp yeni kasaya takacağım. Ramin 32 gb olması ve işlemcinin 78003xd olması önemli benim için.Kasadan, güç kaynağından ve sıvı soğutmadan pek anlamam açıkçası.
Sadece işlemciyi 78003xd istiyorum. Ekran kartı nvidia olsun. Ram 32 gb olsun. YeterliYarın hazır sistem atarım yada toplarım önceliğin olan marka var mı?
Dostum yeterince bilgilisin indirim kovalayıp keyfine göre sistem toplaman bana göre en mantıklısı.Sadece işlemciyi 78003xd istiyorum. Ekran kartı nvidia olsun. Ram 32 gb olsun. Yeterli