4070 süper görüntü vermiyor

furkan32

80+
Reaksiyon skoru
48
Bütçe
5
Herkese merhabalar yeni bir ekran kartı aldım ama görüntü vermiyor nedeni ne olabilir güç bağlantısını da yaptım ama olmadı

Ekler

• 66746.webp
    66746.webp
    1,013 KB · Hit: 16
Sistem apu bu arada ekran kartsız o yüzden çalışıyor ama görüntü gelmiyor ekrana no Signal hatası alıyorum ve kasayı açarken ekran kartın fanı 1 saniyeden daha az süre dönüp duruyor

Sistem apu bu arada ekran kartsız o yüzden çalışıyor ama görüntü gelmiyor ekrana no Signal hatası alıyorum ve kasayı açarken ekran kartın fanı 1 saniyeden daha az süre dönüp duruyor
Görüntü kablosunu anakarta takınca geliyor ama ekran kartına görüntü kablosunu takınca gelmiyor mu?

1. ihtimal ekran kartını düzgün takmadın , 2. gpu suply girişini dönüştürücü olmada takın , buna rağmen olmuyorsa garantiye gönder sıfırsa kart

12VHPWR kablosu bununla taktım direkt 2x8 kablosunu da bağladım fan 1 saniyeden daha az dönüp duruyor

12VHPWR kablosu bununla taktım direkt 2x8 kablosunu da bağladım fan 1 saniyeden daha az dönüp duruyor
power cuply ın gpu kablosu ile tak demek istedim dönüştürücü kullanma temassızlık olabiliyor ona rağmen olmuyorsa dediğim gibi teknik servis yada iade etmen gerekir

Geri