Merhaba arkadaşlar amcamın rtx 3090 zotac serisi bir ekran kartı var. Bu kart kendi kasasında görüntü vermiyor, ben bu kartı kendi kasamda denediğimde ise görüntüyü kısa süreliğine alabiliyorum fakat çok kısa bir süreliğine. en fazla 3 4 dakika kadar, daha sonra görüntü kesiliyor sistem çalışmaya devam ediyor fakat görüntü yok. Ekran kartını buradaki bilgisayarcılara götürdük kendileri kartın çalıştığını söylüyorlar oyun oynattığını dahi söylüyorlar fakat biz kartı denediğimizde aynı şekil ya hiç görüntü vermiyor ya da çok kısa süreliğine görüntü alabiliyoruz. Daha sonra kartı ankara da bir servise göndermişler onlarda kart üzerindeki çip dahil her şeyi değiştirdiklerini söylüyorlar fakat herhangi bir düzelme yok. Amcamda 1000w platinium rog strix güç kaynağı olmasına rağmen hiç görüntü alamıyor bende 750w gold tuf var ben sadece 3 4 dakika kadar görüntü alabiliyorum. Kart fanları aşırı derecede hızlı ve sesli çalışıyor ve çok ısınıyor. Sorunu bir türlü çözemedik çözmeyi bırakın anlayamadık dahi. Sorun ne olabilir kart tamir edilebilir mi? Edilebilirse ne kadar masraf çıkarır?