Bu liste pek sağlıklı bir listeye benzemiyor açıkçası. Ekran kartı modeli neye göre hazırlanmış bilemedim. Kimi resimde 4090 var kimi resimde 4060.Burdan seçim yapabilirsiniz hocam.
Şimdi gördüğünüz için bir tık üzülebirsiniz. :/Cuma gününde ki fiyatlar bu şekildeydi. Yeni haftada tahminim yılda bitiyor üst model gelir ama siz yine takipte kalın hocam.
yani en kötü bütçe ayarlayamazsam ben de onu alacağım ama dediğim gibi asus rog strix kullanıyorum halen 1070ti çok uzun zaman oldu yani ve gerçekten çok sağlam kaliteli ama sonuçta 4070 bir kart kaç nesil ilerisinde ne olursa olsun benim için +++ olacakBanada öyle geliyor muhtemelen onu alıcam geçen günlerde MSI gaming x Slim modeli vardı onu satın alicaktim fakat stok bitmiş hepsiburadada vade farksız 6 taksit ile alıcam bende
proart da alınabilirCuma gününde ki fiyatlar bu şekildeydi. Yeni haftada tahminim yılda bitiyor üst model gelir ama siz yine takipte kalın hocam.
kasa soğutucu bütün parcaların etkisi var bence. windforce dedikleri kartı ferah güzel bir sistemde kullanırsan oda sorun yaratmaz bence. sen bütün parayı ekran kartına gömüp diğer parcaları düzgün seçmezsen en iyi modelide alsan fark etmez ısınır.Aynı kartı bu videoda kullanmışlar. Oyunlarda maksimum 71 dereceyi görüyor.
Şöyle de bir gürültü çıkıyor oyunlarda. Bilmiyorum rahatsız eder mi seni.
MSI GeForce RTX 4070 Super 12G Ventus 2X OC Ekran Kartı
MSI GeForce RTX 4070 Super 12G Ventus 2X OC Ekran Kartı detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Cuma gününde ki fiyatlar bu şekildeydi. Yeni haftada tahminim yılda bitiyor üst model gelir ama siz yine takipte kalın hocam.
diğer kartlara laf edip önerdiği markalara bak.Konu sonradan nerelere evrildi bilmiyorum ben cevabı vereyim.
Windforce serisi Ventus kadar kötü durumda. Mümkün mertebe uzak durulmalı.
26 değil de 28 civarlarına 4070 Ti düştüğünü görüyorum. Eagle 4070 Ti yenur omega5
4070 S için şu 3 model gözüme çarptı
Gainward RTX 4070 Super Panther OC NED407ST19K9-1043Z 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gainward RTX 4070 Super Panther OC NED407ST19K9-1043Z 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gainward RTX 4070 Super Panther OC NED407ST19K9-1043Z 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 28.844,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comSoğutma konusunda sorun yaşatacak modeller değildir.Inno3D RTX 4070 Super Twin x2 N407S2-126X-186162N 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Inno3D RTX 4070 Super Twin x2 N407S2-126X-186162N 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Inno3D RTX 4070 Super Twin x2 N407S2-126X-186162N 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 25.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
CM Masterliquid ML360 almıştım işlemci için kasama sığmadığı için öne taktım ön fanları söktüm 2 tanesini tepeye taktım falan soğutmamın kötü olduğunu düşünmüyorumkasa soğutucu bütün parcaların etkisi var bence. windforce dedikleri kartı ferah güzel bir sistemde kullanırsan oda sorun yaratmaz bence. sen bütün parayı ekran kartına gömüp diğer parcaları düzgün seçmezsen en iyi modelide alsan fark etmez ısınır.
MSI diye Ventus mu önereyim? Elemanlar temas noktasını yapamıyor gelmişsin markadan ahkam kesiyorsun.diğer kartlara laf edip önerdiği markalara bak.
Satıcılar dünyanın en iyi oyun işlemcilerinden biri olduğunun farkına varınca(insanlar da satın aldı tabii) sağolsunlar bizim için fırsatçılık yapmaktan geri durmadılar(!)CM Masterliquid ML360 almıştım işlemci için kasama sığmadığı için öne taktım ön fanları söktüm 2 tanesini tepeye taktım falan soğutmamın kötü olduğunu düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
sistemim şuan gayet iyi tek eksik ekran kartımı upgradelememiş olmam zamanın da şükür 5800x3D 7k gibi bir fiyata aldım geçenler de bakayım dedim 23 24k olmuş inanılmaz piyasa
bu forumda ventus 4070 super alıp kartım bozuldu kartım yandı yetişin diyen bir tane baslık görmedim daha. ama senin gibi hayatında kartı görmemiş eline bir kere almamış adamlar 2 video izleyip gelip adamlara gain ve inno gibi markaları öneriyor. ben şahsen kasamda inno veya türevi markaları görmek istemem.MSI diye Ventus mu önereyim? Elemanlar temas noktasını yapamıyor gelmişsin marka ahkam kesiyorsun.
yani şuan için en azından ddr5 geçmek zorunda kalmıyorum yoksa anakartım da yeni onu da 3 sene önce falan almışımdır baştan aşağı değiştirmem gerekecekti bu yaptığım seçim ile gurur duyuyorumSatıcılar dünyanın en iyi oyun işlemcilerinden biri olduğunun farkına varınca(insanlar da satın aldı tabii) sağolsunlar bizim için fırsatçılık yapmaktan geri durmadılar(!)