Neler Yeni

4070 Super Windforce alınır mı? | Ekran Kartı önerisi

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mrc0
Cuma gününde ki fiyatlar bu şekildeydi. Yeni haftada tahminim yılda bitiyor üst model gelir ama siz yine takipte kalın hocam.

Ekler

• Screenshot_20241221-153555.jpg
    Screenshot_20241221-153555.jpg
    472 KB · Hit: 12
  • Screenshot_20241221-153411.jpg
    Screenshot_20241221-153411.jpg
    529.8 KB · Hit: 11
  • Screenshot_20241221-153555.jpg
    Screenshot_20241221-153555.jpg
    472 KB · Hit: 10

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Fırat divitci
Burdan seçim yapabilirsiniz hocam.
Bu liste pek sağlıklı bir listeye benzemiyor açıkçası. Ekran kartı modeli neye göre hazırlanmış bilemedim. Kimi resimde 4090 var kimi resimde 4060.

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mrc0
Cuma gününde ki fiyatlar bu şekildeydi. Yeni haftada tahminim yılda bitiyor üst model gelir ama siz yine takipte kalın hocam.
Şimdi gördüğünüz için bir tık üzülebirsiniz. :/

spacejax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
anıl masarifoglu
Banada öyle geliyor muhtemelen onu alıcam geçen günlerde MSI gaming x Slim modeli vardı onu satın alicaktim fakat stok bitmiş hepsiburadada vade farksız 6 taksit ile alıcam bende
yani en kötü bütçe ayarlayamazsam ben de onu alacağım ama dediğim gibi asus rog strix kullanıyorum halen 1070ti çok uzun zaman oldu yani ve gerçekten çok sağlam kaliteli ama sonuçta 4070 bir kart kaç nesil ilerisinde ne olursa olsun benim için +++ olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

tufa çok zorlayacağım kendimi umarım bir şeyler ayarlayabilirim.

proart da alınabilir

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Ümit
Aynı kartı bu videoda kullanmışlar. Oyunlarda maksimum 71 dereceyi görüyor.

Şöyle de bir gürültü çıkıyor oyunlarda. Bilmiyorum rahatsız eder mi seni.

kasa soğutucu bütün parcaların etkisi var bence. windforce dedikleri kartı ferah güzel bir sistemde kullanırsan oda sorun yaratmaz bence. sen bütün parayı ekran kartına gömüp diğer parcaları düzgün seçmezsen en iyi modelide alsan fark etmez ısınır.

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Ahmet Berat AĞCA
Konu sonradan nerelere evrildi bilmiyorum ben cevabı vereyim.
Windforce serisi Ventus kadar kötü durumda. Mümkün mertebe uzak durulmalı.

26 değil de 28 civarlarına 4070 Ti düştüğünü görüyorum. Eagle 4070 Ti yenur omega5
4070 S için şu 3 model gözüme çarptı
Soğutma konusunda sorun yaşatacak modeller değildir.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Ümit
Konu sonradan nerelere evrildi bilmiyorum ben cevabı vereyim.
Windforce serisi Ventus kadar kötü durumda. Mümkün mertebe uzak durulmalı.

26 değil de 28 civarlarına 4070 Ti düştüğünü görüyorum. Eagle 4070 Ti yenur omega5
4070 S için şu 3 model gözüme çarptı
Soğutma konusunda sorun yaşatacak modeller değildir.
diğer kartlara laf edip önerdiği markalara bak.

spacejax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
anıl masarifoglu
kasa soğutucu bütün parcaların etkisi var bence. windforce dedikleri kartı ferah güzel bir sistemde kullanırsan oda sorun yaratmaz bence. sen bütün parayı ekran kartına gömüp diğer parcaları düzgün seçmezsen en iyi modelide alsan fark etmez ısınır.
CM Masterliquid ML360 almıştım işlemci için kasama sığmadığı için öne taktım ön fanları söktüm 2 tanesini tepeye taktım falan soğutmamın kötü olduğunu düşünmüyorum

sistemim şuan gayet iyi tek eksik ekran kartımı upgradelememiş olmam zamanın da şükür 5800x3D 7k gibi bir fiyata aldım geçenler de bakayım dedim 23 24k olmuş inanılmaz piyasa

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mrc0
CM Masterliquid ML360 almıştım işlemci için kasama sığmadığı için öne taktım ön fanları söktüm 2 tanesini tepeye taktım falan soğutmamın kötü olduğunu düşünmüyorum

sistemim şuan gayet iyi tek eksik ekran kartımı upgradelememiş olmam zamanın da şükür 5800x3D 7k gibi bir fiyata aldım geçenler de bakayım dedim 23 24k olmuş inanılmaz piyasa
Satıcılar dünyanın en iyi oyun işlemcilerinden biri olduğunun farkına varınca(insanlar da satın aldı tabii) sağolsunlar bizim için fırsatçılık yapmaktan geri durmadılar(!)

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Ümit
MSI diye Ventus mu önereyim? Elemanlar temas noktasını yapamıyor gelmişsin marka ahkam kesiyorsun.
bu forumda ventus 4070 super alıp kartım bozuldu kartım yandı yetişin diyen bir tane baslık görmedim daha. ama senin gibi hayatında kartı görmemiş eline bir kere almamış adamlar 2 video izleyip gelip adamlara gain ve inno gibi markaları öneriyor. ben şahsen kasamda inno veya türevi markaları görmek istemem.

spacejax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
anıl masarifoglu
Satıcılar dünyanın en iyi oyun işlemcilerinden biri olduğunun farkına varınca(insanlar da satın aldı tabii) sağolsunlar bizim için fırsatçılık yapmaktan geri durmadılar(!)
yani şuan için en azından ddr5 geçmek zorunda kalmıyorum yoksa anakartım da yeni onu da 3 sene önce falan almışımdır baştan aşağı değiştirmem gerekecekti bu yaptığım seçim ile gurur duyuyorum :D

Chat gpt de yazdım meraktan ve aldığım cevap şu şekilde sizlerle paylaşayım

NVIDIA GeForce RTX 4070 Super alırken hangi markayı tercih edeceğiniz, bütçeniz, beklentileriniz ve kullanım senaryolarınıza bağlıdır. İşte popüler markaların genelde sunduğu avantajlar ve öneriler:

Marka Bazlı Tercihler

1. ASUS (TUF veya ROG Strix Serisi)

• Avantajlar:
    • Üst düzey malzeme kalitesi.
    • Sessiz ve etkili soğutma sistemleri.
    • Güçlü VRM tasarımı ve uzun ömür.
  • Kimler için uygun?
    Yüksek bütçesi olan, sessizlik ve düşük sıcaklık arayan kullanıcılar için idealdir.

2. MSI (Gaming X Trio veya Ventus Serisi)

• Avantajlar:
    • Gaming X Trio: Sessiz çalışma, yüksek kaliteli soğutma.
    • Ventus: Daha uygun fiyatlı ve kompakt seçenek.
  • Kimler için uygun?
    Performans ve soğutmayı dengeli bir şekilde isteyen oyuncular için uygundur.

3. GIGABYTE (AORUS veya Windforce Serisi)

• Avantajlar:
    • AORUS modelleri: Premium soğutma ve RGB tasarımı.
    • Windforce modelleri: Daha uygun fiyatlı, yeterli performans.
  • Kimler için uygun?
    Bütçe dostu bir seçenek arayan veya AORUS modelleriyle görsel estetiğe önem verenler için uygun.

4. ZOTAC (AMP Extreme veya Twin Edge Serisi)

• Avantajlar:
    • Kompakt kart tasarımları.
    • Güvenilir soğutma çözümleri.
  • Kimler için uygun?
    Küçük kasası olan kullanıcılar için idealdir.

5. GALAX (HOF veya EX Serisi)

• Avantajlar:
    • HOF (Hall of Fame) modelleri: Overclock için en iyi seçeneklerden biri.
    • Uygun fiyatlı EX modelleri.
  • Kimler için uygun?
    Overclock yapmayı düşünen kullanıcılar için mükemmeldir, ancak Türkiye’de bulunabilirliği sınırlı olabilir.

Tekrar dan hepinize teşekkür ederim, hala önerilere açığım..

Satın alımı yapınca sizlerle de burada paylaşırım

Son düzenleme:
Top Bottom