Neler Yeni

4070 Super Windforce alınır mı? | Ekran Kartı önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yasin Sarıca
https://www.hepsiburada.com/gainwar...b-gddr6x-192-bit-ekran-karti-pm-HBC000062DXBA arkadaşlar 4070ti fiyatı uygun gördüm (gerçi 12gb mış)
yoksa https://www.hepsiburada.com/asus-tu...ran-karti-p-HBCV00005QGO4Y?magaza=Hepsiburada 4070super mi

monitör 1080p 360hz 1080p de sıkıntı olur mu 4070ti almak daha mı mantıklı ?
Ti daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

1080p de sıkıntı yapmaz diye düşünüyorum en azından ben yaşamıyorum ti super ile

adamlar msi illaki çıkardıkları ürünler diğer marka değeri olmayan kartlardan daha fazla fiyatı olur. asus 36k mesela kim ne diyebilir?

sen o 65 derece üstünü görmüyor dediğin kartı 20/30 dk furmark testine soksana VK yapıp
bak full yüke sokuyorum kartı 72 derece üstü görmüyor ben bizzat test ediyorum kartları sen o resimleri nereden aldın ?
67 üstünü bende görmedim oyunlarda
rdr2, pubg , fortnite, indiana jones , spiderman
Tamam dostum sen 5 k daha fazla ödeyip giriş seviyesi kart kullanabilirsin bunu burda herkese çok akıllıca bi seçimmiş gibi empoze etme.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
Ti daha mantıklı

1080p de sıkıntı yapmaz diye düşünüyorum en azından ben yaşamıyorum ti super ile

Tamam dostum sen 5 k daha fazla ödeyip giriş seviyesi kart kullanabilirsin bunu burda herkese çok akıllıca bi seçimmiş gibi empoze etme.
tamam kanka sende marka değeri olmayan modeli alıp evine sokabilirsin, arada 5 k yok bu arada 3 k var video atıyor test yapıyorum adamlar gelip sağdan soldan bulduğu resimlerle yazı yazıyolar.
o kartları furmarka soksan vk yapıp 80 dereceyi görür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yasin Sarıca
:d
tamam kanka sende marka değeri olmayan modeli alıp evine sokabilirsin, arada 5 k yok bu arada 3 k var video atıyor test yapıyorum adamlar gelip sağdan soldan bulduğu resimlerle yazı yazıyolar.
o kartları furmarka soksan vk yapıp 80 dereceyi görür.
Aynen kardesim şuan gainwardı satıp ventus alacağım test sonuçlarına bak :)
Kartımın dengi olan 4070ti super ventus 3x'in furmark testini bulamadım seninkiyle karşılaştıracak olsak bile aynı sayılır ki senin 215w tdp de aldığın değeri ben 285 watt tdp'de alıyorum burdan yola çıkarsak hayli hayli üstün.

Ekler

• FURMARK-min.PNG
    FURMARK-min.PNG
    1,001.8 KB · Hit: 7

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
:d

Aynen kardesim şuan gainwardı satıp ventus alacağım test sonuçlarına bak :)
Kartımın dengi olan 4070ti super ventus 3x'in furmark testini bulamadım seninkiyle karşılaştıracak olsak bile aynı sayılır ki senin 215w tdp de aldığın değeri ben 285 watt tdp'de alıyorum burdan yola çıkarsak hayli hayli üstün.
gainward ne kanka cikolata markasımı bilmediğimden soruyorum?

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yasin Sarıca
Tabi sallayacak bir şeyin kalmayınca dalga geçmeye başlarsın msi fanboyu seni.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
Tabi sallayacak bir şeyin kalmayınca dalga geçmeye başlarsın msi fanboyu seni.
4070 ti ne alaka söz konusu kart 4070 super her kartın dereceleri bir mi? attığın resim alakasız bir kere..

neyse aga ben sana daha cevap vermeyeceğim harbi yordun. sana kendi testlerimi attım hala baska videolardan baska modellerden resimler atıyorsun. kartı nette bulamadıgı icin 4070 ti superini bulmus atıyor.
ayrıca gel satışa çıkaralım msi ventus mu daha hızlı gidiyor senin o saydıgın inno, palit ve gain mi? deneyelim yani istersen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yasin Sarıca
4070 ti ne alaka söz konusu kart 4070 super her kartın dereceleri bir mi? attığın resim alakasız bir kere..

neyse aga ben sana daha cevap vermeyeceğim harbi yordun. sana kendi testlerimi attım hala baska videolardan baska modellerden resimler atıyorsun. kartı nette bulamadıgı icin 4070 ti superini bulmus atıyor.
ayrıca gel satışa çıkaralım msi ventus mu daha hızlı gidiyor senin o saydıgın inno, palit ve gain mi? deneyelim yani istersen.
Kendi testim olduğu için onu attım kardesim sen biraz sorunlu musun :D

spacejax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
anıl masarifoglu
Ti daha mantıklı

12gb modeli çekirdek hızını 4070super ile karşılaştırdım 4070super daha iyi 16gb olsaymış doğru ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yasin Sarıca
Kanka çekirdek hızından ziyade önemli olan bu fotoğrafdaki çekirdekler.Ne kadar fazla o kadar güçlü kart.

Ekler

• gpuz.PNG
    gpuz.PNG
    55.7 KB · Hit: 7

spacejax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
anıl masarifoglu
Kanka çekirdek hızından ziyade önemli olan bu fotoğrafdaki çekirdekler.Ne kadar fazla o kadar güçlü kart.
öyle ama seninki 16gb versiyonu kanka 12gb versiyonu farklı malesef yoksa tabi ben de isterim 4070ti XD

Top Bottom