Hocam o sistem hem vatan mağazasında satılıyor hemde özellik olarak benim belirttiğim sistemden daha düşük ben 50-55k bütceye göre arıyorumarkadaşın dediği sisteme bakın stoklar bitmeden
sen bilirsin reisHocam o sistem hem vatan mağazasında satılıyor hemde özellik olarak benim belirttiğim sistemden daha düşük ben 50-55k bütceye göre
Gamingentr deki 37k süperi alın geçin ikinci elde goatta 35 üstüyse alınmaz 7500f goattaki işlemciden daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
stoklar bitmeden derken
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.gaming.gen.tr/urun/4138...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bunu al geç goat v4 ikinci elde alınmaz intel ölü yatırım
değil pahalı geldi bana benim attığım linktekini özelleştir biHocam fiyat bandını 50-55k olarak düşünüyorum belirttiğim sistem iyi mi?
Aynı özelliklere getirdiğimde aynı fiyat çıkıyor hocamdeğil pahalı geldi bana benim attığım linktekini özelleştir bi
nasıl özelleştirme yaptın bende 44 olmuştu naptıysan artıkAynı özelliklere getirdiğimde aynı fiyat çıkıyor hocam
konuyu actıgım sistem gibi özelleştirme yaptımnasıl özelleştirme yaptın bende 44 olmuştu naptıysan artık