bu şekilde yaptığımızda valorant cs2 tarzı işlemci yüklü oyunlarda darboğaz olur mu 1080pHayır hiç gerek yok. Ben olsam görselde attığım gibi yapıp alırdım. KC3000 e 3600tl para veriyorsunuz 2700 e satılıyor. Bu şekilde yapmanızı öneririm.
bu şekilde yaptığımızda valorant cs2 tarzı işlemci yüklü oyunlarda darboğaz olur mu 1080pHayır hiç gerek yok. Ben olsam görselde attığım gibi yapıp alırdım. KC3000 e 3600tl para veriyorsunuz 2700 e satılıyor. Bu şekilde yapmanızı öneririm.
Bu işlemci ile darboğaz olacagını sanmıyorum hocambu şekilde yaptığımızda valorant cs2 tarzı işlemci yüklü oyunlarda darboğaz olur mu 1080p
Pubg mobile için biraz düşük kalmışMerhabalar, başlıkta belirttiğim gibi maksimum bütçe 60.000 TL olacak şekilde kasa toplamak istiyorum.
Kullanım amacı : Oyun
Genellikle oynanacak oyun : PUBG Mobile
Beklenen Özellik : Geleceğe dönük ve sorun çıkartmayacak bir sistem olması.
Gerek olmayan özellik : Kasanın görünümü, kasa masanın altında olacağı için görünüşü RGB olması gibi özellikler önemli değildir onun yerine gücü ve performansı çok daha önemli durumdadır.
Maksimum bütçe : 60.000 TL (+200 gibi rakamlar oynayabilir.)
Bu özellikler dahilinde ve konulardan edindiğim bilgiler sonucunda 3 adet sistem oluşturdum. Bu sistemler hakkında yorumlarınızı ve önerilerinizi beklemekteyim.
1. Sistem
Super 7000 - Game Garaj
Super 7000, Son Nesil AMD Ryzen işlemci çeşitleri, Nvidia GeForce RTX 4070 Super ekran kartı seçenekleri ve DDR5 Ram modelleri ile Super 7000 Hazır sistem Oyuncu Bilgisayarı En İyi Fiyat ve Taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!www.gamegaraj.com
Özelleştirilmiş hali :
Bu sistemde Ekran kartı konusunda kararsızım İnno3d yerine 640 TL fark ile Palit serisini seçebilirim.
Buna Ek olarak 2300 TL gibi yükseltme yapabilirim.
2. Sistem
Özelleştirilmiş hali:ELITE-DUAL4070SUPER / AMD Ryzen 7 7800X3D / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 SUPER EVO OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ELITE-DUAL4070SUPER oyuncu bilgisayarı RTX 4070 SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Ramler vs SSD değiştirildi. Yine de ilk sistem daha avantajlı gibi durmakta.
3. Sistem
'qp pch xlr8' için arama sonuçları
www.qp.com.tr
Özelleştirilmiş hali:
Sadece Ramler değiştirilmiştir.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistem 1080p için olacaktır.
Öneri için teşekkür ederim hocam, fakat bütçenin altında kalmasına gerek yok. Monitör olarak 1080p 165hz monitör var şimdilik onunla idare edicek oyun konusunda haklısınız bu arada ama ilerleyen zamanlarda farklı oyunlara geçiş olacaktır o yüzden biraz ileriye dönük bir sistem düşünüyorum. Özellikle sistem 1 çok hoşuma gitti fakat soğutma konusunda hangisini seçmeliyim bilemiyorum.PUBG mobile için biraz düşük kalmış
AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci
MSI Pro A620M-E AMD AM5 DDR5 Mikro ATX Anakart
XPG Lancer Blade AX5U5600C4616G-SLABBK 16 GB DDR5 5600 MHz CL46 Ram (2 ADET)
Dahua E900N SSD-E900N512G PCI-Express 3.0 512 GB M.2 SSD
Gigabyte RTX 4070 GV-N4070GAMING OC-12GD 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı
MASTERFOX 360MM SIVI SOĞUTMA
PRO X MESH E-ATX 4*120MM ADRESLENEBİLİR RGB FANLI TAMPERLİ CAMLI KASA
️ THERMALTAKE 750W 80PLUS TR2 ST 750W PSU
TÜM ÜRÜNLER SIFIR KUTULU FATURALI 24 AY DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİDİR. EKRAN KARTI, SSD, ANAKART yükseltme seçenekleri mevcuttur
Böyle bir sistemi 49000₺ye alabilirsin geri kalan bütçeni monitör için kullanman daha iyi olur 2k 165hz mesela
Anakart MSI b650m-pÖneri için teşekkür ederim hocam, fakat bütçenin altında kalmasına gerek yok. Monitör olarak 1080p 165hz monitör var şimdilik onunla idare edicek oyun konusunda haklısınız bu arada ama ilerleyen zamanlarda farklı oyunlara geçiş olacaktır o yüzden biraz ileriye dönük bir sistem düşünüyorum. Özellikle sistem 1 çok hoşuma gitti fakat soğutma konusunda hangisini seçmeliyim bilemiyorum.
Satın almak istersen mesaj atabilirsin bahçelievlerdeyimAnakart MSI b650m-p
SSD 2tb nvme
Ekran kartı MSI ventus 2x 4070 süper
Yükseltirsen dediğin bütçeye gelir ve mutlu olursun
sanmam 85 dereceyi aşabilirsin ya kaliteli baya kaiteli bi 240mm yada normal bi 360mmEk olarak 7800x3d işlemci için 240mm aio yeterli olacak mıdır ?
Teşekkürler hocam değerlendireceğimAnakart MSI b650m-p
SSD 2tb nvme
Ekran kartı MSI ventus 2x 4070 süper
Yükseltirsen dediğin bütçeye gelir ve mutlu olursun
Satın almak istersen mesaj atabilirsin bahçelievlerdeyim
Bu biraz gözümü korkuttu hocam Msi 240L coreliquid v2 bunun için yeterli olur mu ?sanmam 85 dereceyi aşabilirsin ya kaliteli baya kaiteli bi 240mm yada normal bi 360mm
bu arada benim önerim sistem olarak bu
Korumalı: BLADE-4070-MAGAZA / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 EVO OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-4070-MAGAZA oyuncu bilgisayarı RTX 4070 ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
dediğim sistemde mecburi sıvı soğutma eklenmek zorunda onu almak zorunda değilsin ayrıca o soğutucu çok yeterli değil ama fps düşüşünü engeleyecek kadar yeterl olurTeşekkürler hocam değerlendireceğim
Bu biraz gözümü korkuttu hocam Msi 240L coreliquid v2 bunun için yeterli olur mu ?
Dediğiniz sistemi en kısa zamanda inceleyeceğim
Evet hocam sıvı soğutma eklemeyi düşünüyorum fakat kendim montaj yapmak istemiyorum. Sistem 1 için attıgım linkten özelleştirme kısmında hangi soğutucuyu önerirsiniz peki ? Asusun ilk modeli altındakiler bütçemi aşmaktadır bu aradadediğim sistemde mecburi sıvı soğutma eklenmek zorunda onu almak zorunda değilsin ayrıca o soğutucu çok yeterli değil ama fps düşüşünü engeleyecek kadar yeterl olur
ana önerim corsair h100 ama bütçen yoksa coller master master liquidEvet hocam sıvı soğutma eklemeyi düşünüyorum fakat kendim montaj yapmak istemiyorum. Sistem 1 için attıgım linkten özelleştirme kısmında hangi soğutucuyu önerirsiniz peki ? Asusun ilk modeli altındakiler bütçemi aşmaktadır bu arada
ana önerim corsair h100 ama bütçen yoksa coller master master liquid
Seçebiliceğim bunlar hocam burdan en iyisi cooler master mı diyorsunuzana önerim corsair h100 ama bütçen yoksa coller master master liquid
bence cooler master (bence) araştırabilirsinSeçebiliceğim bunlar hocam burdan en iyisi cooler master mı diyorsunuz