Neler Yeni

Çözüldü✓ 4070 ti ama hangisi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ali balıkçı

ikisininde fiyat aynı ama gigabaytın rgbsi yok galaxın var ama kalite ve performans olarak değerlendirirseniz hangisi alınmalı söylermisiniz.

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Burak
galax

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,313
İsim
kadir
Eagle serisi oldaydı gigabyte derdim.
İkisi arasında Galax alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ali balıkçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nedenini açıklarmısınız benden ondan tarafım ama biraz daha ikna olmam lazım çünkü gigabayte yıllardır kullanıyorum çok sağlam bir ürün marka ama galax sanki merdiven altı bir ürünmüş hissiyatı veriyor ikna edilmem lazım bilgilerle

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Windforce serisi ısınan seri. Önerilmez o nedenle pek o yüzden Galax diyorlar.

slayer721

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Emirhan Özkan
nedenini açıklarmısınız benden ondan tarafım ama biraz daha ikna olmam lazım çünkü gigabayte yıllardır kullanıyorum çok sağlam bir ürün marka ama galax sanki merdiven altı bir ürünmüş hissiyatı veriyor ikna edilmem lazım bilgilerle
gigabayte iyi marka ama windforce serisinin soğutması galaxtan daha kötü ve bence galax çok daha şık duruyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ali balıkçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gigabayte iyi marka ama windforce serisinin soğutması galaxtan daha kötü ve bence galax çok daha çık duruyor
evet çok daha şık aydınlatması falan var soğutmasıda iyi diyorsunuz peki kalitelimi beni uzunnnn yıllar üzmeden götürür mü sağlammıdır

Sezerinho10

80+ Bronze
evet çok daha şık aydınlatması falan var soğutmasıda iyi diyorsunuz peki kalitelimi beni uzunnnn yıllar üzmeden götürür mü sağlammıdır
Her markanın iyi ve kötü ürünleri var , Uzun yıllar sen ona iyi bakarsan oda sana iyi bakar :)

efe28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Efe
gigabyte bende severim çok modellerini de kullandın ama windforce modeli, ısınan bir model önünde sonunda bir sorun çıkartır bildiğim kadarıyla da galax kartların değerli iyi birkaç yt kanalı zaten videosunu da yapmıştı.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ali balıkçı
teşekkürler içime su serpttiniz o zaman galax modelini alıcam allah nasip ederse amin.

Top Bottom