YusufAPAK
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
eğerki sistem içine siniyorsa bekleme al.ama psu bronz alma gold al elektrikten tasarruf edersinDeğmwz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıp geçeyim mi bekleyim mi sence
eğerki sistem içine siniyorsa bekleme al.ama psu bronz alma gold al elektrikten tasarruf edersinDeğmwz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıp geçeyim mi bekleyim mi sence
Fiyatı 2.000₺ yükseldi ram stokta yok nasip değilmiş beklemeye devameğerki sistem içine siniyorsa bekleme al.
Hocam psu'dan çok anlamıyorum bu kasa ve psu alınır mı peki ? Arkadaşın dediği gibi sistem nasip değilmiş ben de wifi anakart istiyorum.eğerki sistem içine siniyorsa bekleme al.ama psu bronz alma gold al elektrikten tasarruf edersin
Açık konuşmak gerekirse ben üst seviye sistem topladığım için iyi markalara bakıyorum ekran kartı marksını ilkdefa sende gördüm ssd iyi ram iyi ama psu değiştir ve bana göre cs go gibi valorant gibi oyunlar oynayacaksan wifi anakart önermem hiç kullanmadım ne kadar verimli bilmiyorum ama ben tercih etmemHocam psu'dan çok anlamıyorum bu kasa ve psu alınır mı peki ? Arkadaşın dediği gibi sistem nasip değilmiş ben de wifi anakart istiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Hocam ben ilk defa masaüstü alacağım o yüzden neredeyse hiç bilgim yok corsair 3000d kasası hoşuma gitmişti o tarz hazır sistem satan yerler var mı biliyor musunuz? Bu parayı vereceksem 52k verip adam akıllı bir şey almaya razıyım.Açık konuşmak gerekirse ben üst seviye sistem topladığım için iyi markalara bakıyorum ekran kartı marksını ilkdefa sende gördüm ssd iyi ram iyi ama psu değiştir
Hocam ben ilk defa masaüstü alacağım o yüzden neredeyse hiç bilgim yok corsair 3000d kasası hoşuma gitmişti o tarz hazır sistem satan yerler var mı biliyor musunuz? Bu parayı vereceksem 52k verip adam akıllı bir şey almaya i
4070s sisteme anakart icin 50k vermeHocam psu'dan çok anlamıyorum bu kasa ve psu alınır mı peki ? Arkadaşın dediği gibi sistem nasip değilmiş ben de wifi anakart istiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Hocam wifi anakart ile en ucuz burası oluyor, wifi sıkıntım olmasa diğer sistemi yapıştırıp geçicem.4070s sisteme anakart icin 50k verme
O işlemciye o ekran kartını almam, onun yerine gider r7 78003dx rtx 4070ti super alırım,57K ya 7600-4080S alınabiliyorken GO diyelim
MantıkO işlemciye o ekran kartını almam, onun yerine gider r7 78003dx rtx 4070ti super alırım,
4070 e 38 k verme bence game garajda 4070 süperli birşeyler var 2 k ya wifi 6 ve buluthut 5. 0 lı kompanent satıyorlarHocam Wİ-Fİ işi kafamı çok karıştırdı bu kasayı özelleştirince 53k oluyor sizce değer mi?MSI B650- S Wİ-Fİ ile 52k Yoksa o sistem daha mı iyi. B650- S Wİ-Fİ ile 52k
AMD Ryzen 5 7600X Tray
MSI B650 Gaming Plus Wİ-Fİ
Team T Force 32 gb 2x16 6000Mhz
Samsung 970 evo plus
Bitfenix Grafi Black 750 w 80 + bronze
![]()
Phantom Thunder | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Yok hocam onu kaldırdım zaten, wifi adaptörleri uzun vadede önermiyorlar yani illa kabloluya geçmem gerekiyormuş yoksa bunu almak istiyorum.4070 e 38 k verme bence game garajda 4070 süperli birşeyler var 2 k ya wifi 6 ve buluthut 5. 0 lı kompanent satıyorlar
Kalite dengesi leş. 4080 S olacak diye diğer her şeyden kısmak ne derece mantıklı?GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Bana göre değmez senin hoşuna gittiyse düşük sistem almak bizelaf düşmez