Neler Yeni

4070 Tİ S Espor sistem B650M R anakart alınır mı

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Kutluhan bayrakcı
O işlemciye o ekran kartını almam, onun yerine gider r7 78003dx rtx 4070ti super alırım,
Dengeli bir seçin yapmış olursun fakat diğer türlü 2 3 yıl sonra am 5 in high tier işlemcisiyle 4080 s ile devam edersin. Seçim yapmadan önce Operasyon amacı nı belirlemiş olmak gerekir

whom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömercan özçalık
Hocam bence g.o bi 5bin tl daha çıkartıp gamegaraj 4080li süper sistem alabilirdiniz.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,947
İsim
.
Kalite dengesi leş. 4080 S olacak diye diğer her şeyden kısmak ne derece mantıklı?
Kalite dengesi leş dediğin sadece SSD kötü onuda 1TB yapınca 58,200 yapıyor.
Leş dediğin başka bir parça yokki sistemde.

Ps4cü35

80+ Bronze
Yok hocam onu kaldırdım zaten, wifi adaptörleri uzun vadede önermiyorlar yani illa kabloluya geçmem gerekiyormuş yoksa bunu almak istiyorum.

Stoklar yenilendi fakat gene 2.000₺ fark var sizce alınır mu 2000₺ cok kayda değer değil ama sorayım dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bence g.o bi 5bin tl daha çıkartıp gamegaraj 4080li süper sistem alabilirdiniz.
Alsan ne olur? Parçalar kaliteli.

Anakart?

Psu?

Kalite dengesi leş. 4080 S olacak diye diğer her şeyden kısmak ne derece mantıklı?
Dimi? Zaten listedekileri adam edince 10.000₺ artıyor. Bence gerek yok Bu gaminggendeki pc yi akşam alıyorum

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Erdem
Stoklar yenilendi fakat gene 2.000₺ fark var sizce alınır mu 2000₺ cok kayda değer değil ama sorayım dedim

Alsan ne olur? Parçalar kaliteli.

Anakart?

Psu?
Hocam benim gibi kablosuz ağ derdin yoksa al geç hala uygun. Başka yerden 4070 superli sistem toplamaya kalktım bu paralara denk geldi, özelleştirince 55k oluyor 3k da az para değil ama yapacak bir şey yok. Bir arkadaş anakarttan memnun değilim değişti istiyorsan araştır biraz.

Ps4cü35

80+ Bronze
Hocam benim gibi kablosuz ağ derdin yoksa al geç hala uygun. Başka yerden 4070 superli sistem toplamaya kalktım bu paralara denk geldi, özelleştirince 55k oluyor 3k da az para değil ama yapacak bir şey yok. Bir arkadaş anakarttan memnun değilim değişti istiyorsan araştır biraz.
Hangi anakarttan memnun değil

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Erdem

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Erdem
Ama pc hocası test ediyor gayette iyi oynatıyor ?
Doğrudur ben çok anlamıyorum 1-2 kişi öyle yazmıştı belki adamlar üst segment takıldığı için beğenmedi. Orta seviye kart zaten beni üzeceğini zannetmiyorum merak ettiğim şey ileride bu anakart yerine msı b650m s wıfı gibi bir anakart takabilir miyim

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Fırat divitci
Gamegarajdaki biostar anakart gaminggendeki asus b650m anakarttan daha kaliteli haberiniz olsun. Gamegarajdaki sistemin ssd'si daha kalitesiz aradaki 5k fiyatla hem 1tb ssd takarsınız hem soğutucu eklersiniz hem de rami 32gb yaparsınız. Ekran kartını INNO3D yalarsanız 50tl fark ile gamunggentrdeki ile ayni seviyede bir ekran kartı oluyor. Ex gamer galaxın iyi bir modeli değil, kaliteli modeli ST/SG serisidir o kartlar ile karıştırmayın. Gamegarajdaki kasa gayet iyi, içindeki psu ise yüksek kalite diyemeyeceğim bir psudur ama 5.000tl fark ile zaten çok rahat daha kaliteli bir hale getirirsiniz.

Ps4cü35

80+ Bronze
Gamegarajdaki biostar anakart gaminggendeki asus b650m anakarttan daha kaliteli haberiniz olsun. Gamegarajdaki sistemin ssd'si daha kalitesiz aradaki 5k fiyatla hem 1tb ssd takarsınız hem soğutucu eklersiniz hem de rami 32gb yaparsınız. Ekran kartını INNO3D yalarsanız 50tl fark ile gamunggentrdeki ile ayni seviyede bir ekran kartı oluyor. Ex gamer galaxın iyi bir modeli değil, kaliteli modeli ST/SG serisidir o kartlar ile karıştırmayın. Gamegarajdaki kasa gayet iyi, içindeki psu ise yüksek kalite diyemeyeceğim bir psudur ama 5.000tl fark ile zaten çok rahat daha kaliteli bir hale getirirsiniz.
Hangi sistemde yapacağız bu özelleştirmeyi Warrior mu ?

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Fırat divitci

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135