Neler Yeni

4070 Tİ S Espor sistem B650M R anakart alınır mı

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Erdem

Ps4cü35

80+ Bronze
İşlemci her zaman daha güçlü tutulmalı ki ekran kartı

Teşekkür ederim, Ben 3d modelleme ve render için almıştım, öncelik okul projeleri içindi, seçtigim işlemci çok uzuun yıllar değiştirmeme gerek kalmayacak bir işlemci olduğundan dolayı ileride çıkacak olan ekran kartları ile de çok rahat uyum sağlayabilecek. Oyun performansi da oldukça yüksek
Mantık derken evet yani mantıklı anlamında söyledim
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen hocam ben de onu istiyorum kablosuz ağ ve bluetooth lazım bana
Tamam işte pcıe yerine tornavidayla montajlanan kartlar var 2000₺ civarında onlardan alırsan problemin çözülür bende öyle yapacağım

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Erdem
Alıntıyı görüntüle
Böyle alınır mı Fırat bey

Kablolu değil ki pc ne wifi+blueetooth özelliği kazandıraca
Mantık derken evet yani mantıklı anlamında söyledim

Tamam işte pcıe yerine tornavidayla montajlanan kartlar var 2000₺ civarında onlardan alırsan problemin çözülür bende öyle yapacağım
Pek önermemişler onları uzun vadede herkes kabloluya geçmiş. Bir de daha monitör ve klavye alacağım 2k ekstra masraf yapmak istemiyorum

Alıntıyı görüntüle

Kablolu değil ki pc ne wifi+blueetooth özelliği kazandıracak
nv3'de dram var mı

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Fırat divitci

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Erdem
Yok ama anakart iki m.2 slotu var ilerideki ssd dramli alinir çözülür şu an kritik bir bütçede olunduğu için ssd'ye abanmak çok lüzum değil.
Anladım, ben bu kadar çıkmayı düşünmüyorum alırsam shark 7a'yı alırım. MSI B650M Gaming plus wifi seçersem de 51k oluyor, tomahawk ile 53k.

1730795530894.png

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Fırat divitci

Kablolu değil ki pc ne wifi+blueetooth özelliği kazandıracak
Hocam şimdi benden bir tavsiye istiyorsunuz size öneri yapıyorum sonra gidip kendi kendinize parçaları değiştiriyorsunuz. Şu 2.500tl ekstra koyduğunuz anakartı neden seçtiğinizi bana açıklayabilir misiniz mesela? Kısıtlı bütçe ile iş yapıyoruz, ssd'yi dramsiz 1tb seçiyoruz ramleri 5200mhz tutuyoruz gidip işlemciye harici vrm sağlamayan bir anakart seçip ekstra 2.500tl bayılıyorsunuz. Yani haftalardır size sistem bakıyoruz ben ne önersrm kafanıza göre bir şeyleri değiştirip yeni konular açıp size yaptığım önerileri dikkate almamanıza rağmen gene de bana sormaya devam ediyorsunuz. Önerdiğim gibi alın, içinize sinmediyse dilediğiniz gibi alın fark etmez.

@Ps4cü35 Şu sistemin üzerine peerles assassin ekleyin, çıkabiliyosanız ssd'yi 2tb'a çıkarın. Ssd'de dram yok ileride takacağınız ssd'de dram olmasını öneririm. Anakart 2 slotlu zaten.
@Filozof Balina size dm'den ilettim zaten. Siz nv2 ssd'yi 1tb tutun, peerles assassin'i sonra ekleyin önümüz kış stok fan ile idare edersiniz.

Ekler

• Screenshot_20241105_114053_Chrome.jpg
    Screenshot_20241105_114053_Chrome.jpg
    185.6 KB · Hit: 8
Son düzenleme:

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Stoklar yenilendi fakat gene 2.000₺ fark var sizce alınır mu 2000₺ cok kayda değer değil ama sorayım dedim

Alsan ne olur? Parçalar kaliteli.

Anakart?

Psu?

Dimi? Zaten listedekileri adam edince 10.000₺ artıyor. Bence gerek yok Bu gaminggendeki pc yi akşam alıyorum
Kalite dengesi leş dediğin sadece SSD kötü onuda 1TB yapınca 58,200 yapıyor.
Leş dediğin başka bir parça yokki sistemde.
Kardeşim hepsi kötü. Böyle bir sistemde 7600X bile kullanmak mantık dışı. 7800x3d şart ayrıca 50k lık ekran kartı takacağım sisteme böyle PSU kullanmaya cesaret bile edemem ben. Bu PSU ile en fazla 4060 sistem kullanırsın. Anakart niye orta alt, yani denge yok kardeşim denge. Zaten 4080 Super varken 7600 takarsan sistem sana 4070 Ti performansı ancak verecek üstüne darboğaz yiyip işlemciyi yüksek sıcaklıkta kullanacaksın. Bilmediğiniz konularda milleti yanlış yönlendirmeyin.

Ps4cü35

80+ Bronze
Hocam şimdi benden bir tavsiye istiyorsunuz size öneri yapıyorum sonra gidip kendi kendinize parçaları değiştiriyorsunuz. Şu 2.500tl ekstra koyduğunuz anakartı neden seçtiğinizi bana açıklayabilir misiniz mesela? Kısıtlı bütçe ile iş yapıyoruz, ssd'yi dramsiz 1tb seçiyoruz ramleri 5200mhz tutuyoruz gidip işlemciye harici vrm sağlamayan bir anakart seçip ekstra 2.500tl bayılıyorsunuz. Yani haftalardır size sistem bakıyoruz ben ne önersrm kafanıza göre bir şeyleri değiştirip yeni konular açıp size yaptığım önerileri dikkate almamanıza rağmen gene de bana sormaya devam ediyorsunuz. Önerdiğim gibi alın, içinize sinmediyse dilediğiniz gibi alın fark etmez.

@Ps4cü35 Şu sistemin üzerine peerles assassin ekleyin, çıkabiliyosanız ssd'yi 2tb'a çıkarın. Ssd'de dram yok ileride takacağınız ssd'de dram olmasını öneririm. Anakart 2 slotlu zaten.
@Filozof Balina size dm'den ilettim zaten. Siz nv2 ssd'yi 1tb tutun, peerles assassin'i sonra ekleyin önümüz kış stok fan ile idare edersiniz.
Yav aga adamlar diyor b650mp e pro Vasat anakart kullanılmaz giriş kart falan beynim bulanıyor

Bu seçtiğin anakart hakkında hiç iyi yorum yok

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Fırat divitci
Yav aga adamlar diyor b650mp e pro Vasat anakart kullanılmaz giriş kart falan beynim bulanıyor

Bu seçtiğin anakart hakkında hiç iyi yorum yok
Para senin dostum sen bilirsin, ürün alırken ben marka adına değil model özelliklerine bakarım. Sırf isminde asus, msi, gigabyte var diye daha kötü ürünlere ekstra 2000-3000tl verme diye uğraşıyorum.

Ps4cü35

80+ Bronze
Para senin dostum sen bilirsin, ürün alırken ben marka adına değil model özelliklerine bakarım. Sırf isminde asus, msi, gigabyte var diye daha kötü ürünlere ekstra 2000-3000tl verme diye uğraşıyorum.
Adı değil fıratcım insanlar vasat diyor vasat olmadığını kanıtlarsan alayım herkes diyor vasat soğutması kötü o su kötü busu kötü

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Fırat divitci
Adı değil fıratcım insanlar vasat diyor vasat olmadığını kanıtlarsan alayım herkes diyor vasat soğutması kötü o su kötü busu kötü
Daha önceki konularda sana bütün özelliklerinin olduğu excel dosyasını asus olan anakartla kıyaslayarak anlattım dostum ben sana her hafta aynı şeyi anlatıp 3 gün sonra başa mı sarıcam?

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Erdem
Daha önceki konularda sana bütün özelliklerinin olduğu excel dosyasını asus olan anakartla kıyaslayarak anlattım dostum ben sana her hafta aynı şeyi anlatıp 3 gün sonra başa mı sarıcam?
Hocam arkadaşın dediği şey farklı, siz kağıt üstünde bakıyorsunuz ki zaten hepimiz böyle bakıyoruz. Evet kağıt üstünde özellikleri iyi fakat kullanıcı deneyimi kötü, kullananlar tavsiye etmiyor.

Top Bottom