Özelden yazmıştı da arkadaş ona atmıştım.Tekrar atma şansınız var mı göremedim.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
Özelden yazmıştı da arkadaş ona atmıştım.Tekrar atma şansınız var mı göremedim.
6000 MHz 5200mhz cok farkettirir miÖzelden yazmıştı da arkadaş ona atmıştım.
Bana da atabilir misiniz ? Ya da buraya çünkü wifi anakartlı sistem almak daha çok işime geliyorÖzelden yazmıştı da arkadaş ona atmıştım.
Aga wifi anakart alma sana bahsettiğim pcıe kasaya montajlanan kartlardan alBana da atabilir misiniz ? Ya da buraya çünkü wifi anakartlı sistem almak daha çok işime geliyor
Gereksiz pahalı alıyonAga wifi anakart alma sana bahsettiğim pcıe kasaya montajlanan kartlardan al
%1-2fps oynar, 32gb olması çok daha önemli.6000 MHz 5200mhz cok farkettirir mi
Anakart BiostarStoklar yenilendi fakat gene 2.000₺ fark var sizce alınır mu 2000₺ cok kayda değer değil ama sorayım dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alsan ne olur? Parçalar kaliteli.
Anakart?
Psu?
Dimi? Zaten listedekileri adam edince 10.000₺ artıyor. Bence gerek yok Bu gaminggendeki pc yi akşam alıyorum
Özelleştirince bütçemi aşıyor ama wifi anakartsız alınabilir benceÖzelden yazmıştı da arkadaş ona atmıştım.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
xpg degıl aıgoAnakart Biostar
PSU xpg
XPG ve Biostar ı bilmeden konuşuyorsan bırak bu işleri![]()
B650m B falan yapsak nasıl olur diğer forumlarda cok kötülüyorlar biostarın bu modelini%1-2fps oynar, 32gb olması çok daha önemli.
Özelden mesaj at, bütçeni kullanım amacını monitörünü vesaire yaz yardımcı olmaya çalışayım saba da.Özelleştirince bütçemi aşıyor ama wifi anakartsız alınabilir bence
Kablolu ile bağlanmam pek mümkün değil maalesefAga wifi anakart alma sana bahsettiğim pcıe kasaya montajlanan kartlardan al
Gereksiz pahalı alıyon
Aıgo olduğunda yazıyorlar bunda aigo yazmıyor XPG nin PSU su dur heralde bir canlı desteğe sorayımxpg degıl aıgo
Özelden mesaj at, bütçeni kullanım amacını monitörünü vesaire yaz yardımcı olmaya çalışayım saba da.
Kablolu değil ki pc ne wifi+blueetooth özelliği kazandıracakKablolu ile bağlanmam pek mümkün değil maalesef
İşlemci her zaman daha güçlü tutulmalı ki ekran kartıMantık
Teşekkür ederim, Ben 3d modelleme ve render için almıştım, öncelik okul projeleri içindi, seçtigim işlemci çok uzuun yıllar değiştirmeme gerek kalmayacak bir işlemci olduğundan dolayı ileride çıkacak olan ekran kartları ile de çok rahat uyum sağlayabilecek. Oyun performansi da oldukça yüksekDengeli bir seçin yapmış olursun fakat diğer türlü 2 3 yıl sonra am 5 in high tier işlemcisiyle 4080 s ile devam edersin. Seçim yapmadan önce Operasyon amacı nı belirlemiş olmak gerekir