Neler Yeni

4070 Ti SUPER sistem tavsiyesi

hawkddf

80+
Arkadaşlar 4070 Ti Super sistem almayı düşünüyorum. Bu fiyatlara çıkınca peşin bütçem yetmiyor. O yüzden vade farksız 6 taksit olması lazım benim için. Bunu yapan da tek game garaj var.
Kendimce şu sistemi özelleştirdim. Anakartı MSI B650 Gaming Plus WIFI ile değiştirsem 77.6k oluyor. Fiyat iyi mi pahalı mı bilemedim. Ne diyorsunuz sizce alınır mı?
1735309847461.png

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Jiyu
Tek tek toplama şansınız var mı ? belki şu 2-3 günde indirime giren parçaları tek tek toplarsanız aynı fiyata bile olsa daha kaliteli toplarsınız..
Şu gamegaraj vade farksız ayağına sistemleri daha pahalı yapmasa tek sistem satan yer olurdu ama ne yazık ki :(

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Erdem
Arkadaşlar 4070 Ti Super sistem almayı düşünüyorum. Bu fiyatlara çıkınca peşin bütçem yetmiyor. O yüzden vade farksız 6 taksit olması lazım benim için. Bunu yapan da tek game garaj var.
Kendimce şu sistemi özelleştirdim. Anakartı MSI B650 Gaming Plus WIFI ile değiştirsem 77.6k oluyor. Fiyat iyi mi pahalı mı bilemedim. Ne diyorsunuz sizce alınır mı?
Alıntıyı görüntüle
Bana biraz pahalı geldi, Kasım'dan sonra sistemler çok zamlandı, bu işlerden anlıyorsanız tavsiyem tek tek toplamanız bence bir de öyle bakın. Benim attığım sistemde işlemci ve anakart daha tırt kalıyor ve vade farksız taksit yok ama yine de bakın istiyorsanız.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Arif
Alıntıyı görüntüle
Mod Art 1 dakika önce yeni sistem videoları yayınladı bi onlara baksana.

hawkddf

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek tek toplama şansınız var mı ? belki şu 2-3 günde indirime giren parçaları tek tek toplarsanız aynı fiyata bile olsa daha kaliteli toplarsınız..
Şu gamegaraj vade farksız ayağına sistemleri daha pahalı yapmasa tek sistem satan yer olurdu ama ne yazık ki :(
Hocam tek tek toplamayla uğraşmak istemiyorum maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana biraz pahalı geldi, Kasım'dan sonra sistemler çok zamlandı, bu işlerden anlıyorsanız tavsiyem tek tek toplamanız bence bir de öyle bakın. Benim attığım sistemde işlemci ve anakart daha tırt kalıyor ve vade farksız taksit yok ama yine de bakın istiyorsanız.
Bu sistemi biliyorum fakat vade farksız taksit olmadığı için almam mümkün değil.

Mod Art 1 dakika önce yeni sistem videoları yayınladı bi onlara baksana.
Pckolik üzerinden çıkartmış sistemleri. 7800x3d olması güzel fakat ben bu fiyatlara peşin almam mümkün değil.

Son düzenleme:

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
EREN
Hocam tek tek toplamayla uğraşmak istemiyorum maalesef.

Bu sistemi biliyorum fakat vade farksız taksit olmadığı için almam mümkün değil.

Pckolik üzerinden çıkartmış sistemleri. 7800x3d olması güzel fakat ben bu fiyatlara peşin almam mümkün değil.
knk kredi kartın sana taksit yapmıyomu taksitle sistem bulmak zor bulsanda çok faiz alıyolar pc kolik amd sistemi kaçırma derim faiz alıyolar

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Salih
ESPOR 4070TIS Kasım başında bu fiyata geldi. Gaming.gen vade farkı yapmıyor ama ürün bazında büyük indirim oluyor, örneğin 4070TIS ekran kartı çok komik bir rakama geldi.
Garaj'ın vade kampanyası da çok güzelmiş, 6 aya bölerek ödetmesi çok görülen bir şey değil. Düşünülebilir.

1735312305862.png

Anakarttan fiyat kırpma hocam. Madem bu kalibrede pc topluyorsun, uyduruk bir anakart seçme. Orta segment b650ler olabilir, Tomahawk da iyidir. Ekonomik de olsun dersen MSI PRO B650-S Wifi düşünülebilir.

hawkddf

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk kredi kartın sana taksit yapmıyomu taksitle sistem bulmak zor bulsanda çok faiz alıyolar pc kolik amd sistemi kaçırma derim faiz alıyolar
Faizele uğraşmak istemiyorum reis kafam rahat vade farksız alıyım istiyorum.

Sistemi tek tek toplayınca 76.134 TL tutuyor. Arada neredeyse 4k fark var. 6 ay vade farksız taksit için değer mi? Bir de kendim hiç sistem toplamadım kablolama vs. becerebileceğimi düşünmüyorum.

Son düzenleme:

TahinPekmez

80+ Silver
Faizele uğraşmak istemiyorum reis kafam rahat vade farksız alıyım istiyorum.

Sistemi tek tek toplayınca 76.134 TL tutuyor. Arada neredeyse 4k fark var. 6 ay vade farksız taksit için değer mi? Bir de kendim hiç sistem toplamadım kablolama vs. becerebileceğimi düşünmüyorum.
biraz mantikli.olsalar zaten vade farksiz taksit yaparlar. 70 bini pesin alacak olsam.zaten bu sistemi almam. yani en azindan kasa ve anakarti değiştiririm. ocak subat arasi yine fiyatlar yakin olur. yapabilirsen donanimlari tek tek alıp hepsini pesin fiyatına bolebildigin kadar bölüp almak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
berkay arkın
AMD RYZEN 7 9700X MPK Soket AM5 3.8 GHz 4nm 64MB Önbellek
ASUS PRIME X870-P AMD X870 AM5 Soket 8000Mhz DDR5 USB3.2 AURA RGB ATX Anakart
Kingston Beast 32GB (2x16) DDR5 5600MHz CL36 AMD Expo Sertifikalı Ram
ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X OC Edition 16GB 256bit
TwinMOS 512GB M.2 Gen3 NVMe SSD Okuma 3600/ Yazma 3250MB SSD
CORSAIR iCUE 4000D AF RM850e Full Modüler 850W 80Plus Gold 3xSP120 RGB Elite Fanlı Gaming Kasa

bu şekilde ayarla . parça kalitesi de 10 numara . rahat bi 5 6 yıl idare eder artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,623
Üyeler
163,858
Son üye
Ugur2525
Top Bottom