Yardım 4070 Tİ'den 5080'e geçiş yapmaya gerek var mı ?

Rica ederim hocam ne demek hiç olmazsa üst düzey ayarlarda biraz ayaelae kısık ya da 2k idare edersiniz yine kurtarır 4070ti
4K da DLSS4 Performans muazzam çalışıyor ayar kısmasına gerek bile yok performans çekince 1440p FPS si veriyor zaten, kartın 4K da tek sorunu VRAM şuanda.

Rica ederim hocam ne demek hiç olmazsa üst düzey ayarlarda biraz ayaelae kısık ya da 2k idare edersiniz yine kurtarır 4070ti
sonuç kısmına bakın yeterli olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4K da DLSS4 Performans muazzam çalışıyor ayar kısmasına gerek bile yok performans çekince 1440p FPS si veriyor zaten, kartın 4K da tek sorunu VRAM şuanda.
Haklısınız hocam ben en kötü ihtimalle söyledim ya da 4k 165hz falan monitör varsa diye

Beyler en eski oyunlardan başladım oynamaya ve şuan yeni nesil oyunlara daha sıra gelmedi. O yüzden elimdeki 4070 Tİ'nin güncel oyunlar için yeterli olup olmadığını bilmiyorum. 4K monitör kullanıyorum. Ve dlss 4 ile FG açık vaziyette oynuyorum oyunları. Eğer ekran kartını yükseltme kararı alırsam direkt 5080 alacam. Fakat sizce hiç almayıp 6000 serisi çıkana kadar 4070 Tİ beni idare eder mi ?
gerek yok çok güçlü bir kart zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
4070 ti güncel oyunları zaten akıcı oynatıyor, tabi paraya kıyarım diyorsan al geç.

• Beğen
derde bak. 7000 serisine kadar rahat götürür

• Kızgın
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,378
Üyeler