Yardım 4070 Tİ'den hangi karta geçilir ?

Krmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
369
İyi forumlar herkese.

Yıl sonu 5080 süper gelecekmiş. 24 gb vram olacak diyorlar. Bu kart çıktığında geçilir mi sizce 4070 Tİ'den ? Fiyatlar çok yakın olursa 5080 süper alana kadar 5090'a da parayı basabilirim. Veya bu seriyi atlayıp 6000 serisi mi beklenmeli sizce ? 4K monitör kullanıyorum. Bu arada hangi ekran kartını alırsam alayim Asus rog serisinden almayı düşünüyorum. Bunu da gözönünde bulundururak ne önerilerde bulunursunuz ?

Son düzenleme:
Tercih size kalmış fakat her yeni jenerasyonda kart değiştirmek yerine iki jenerasyonda bir kart değiştirmek daha mantıklı olacaktır. 4070 TI ekran kartını 1440p için kullanıyorsanız 5000 serisine geçmek için çok bir sebebiniz yok. 4K'ya geçmeyi düşünüyorsanız orası size kalmış.

Tercih size kalmış fakat her yeni jenerasyonda kart değiştirmek yerine iki jenerasyonda bir kart değiştirmek daha mantıklı olacaktır. 4070 TI ekran kartını 1440p için kullanıyorsanız 5000 serisine geçmek için çok bir sebebiniz yok. 4K'ya geçmeyi düşünüyorsanız orası size kalmış.
Konuyu tam okumadınız sanırım. 4k monitör kullandığımı belirttim zaten

Konuyu tam okumadınız sanırım. 4k monitör kullandığımı belirttim zaten
Çok pardon hocam orayı kaçırmışım. Fakat yine de sizin kararınız, 4070 TI 4K'da bile şu an hala çok rahat oyunlarda 60 fps ve üstü verir. Bence bir sene daha bekleyin ve 6000 serisinden bir kart alın. 5000 serisi beklendiği gibi çıkmadı zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
5080s 5080le aynı fiyata çıkar belki biraz üstü. Gene de bekleyip fiyatları gözlemlemekte fayda var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Geri