Neler Yeni

4070s tavsiye sistem önerir misiniz

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
Görkem
Yani aslında senin bana önerdiğin seçenek çok mantıklı ama işte çok bilgim olmadığından onları hem birleştirmek hem de ayrı ayrı karttan yapmak zor geldi ne yalan söyleyim ahahshskhdsl
ben ayrı karttan al demedim ama
17873 tl olan kısım sadece world de geçerli orda diğer karta kampanya yok
eğer ki 17873 tl kısmı world ile aldıktan sonra 25409 tl kısım için de world e limitin kalıyorsa onu da world ile alabilirsin

ben sadece world de limit sınırlı ise bu şekilde dağıt iki karta diye alternatif sundum

artık bilgisayar toplamak oldukça basit bir iş
işlemci konusunda amd de pinler ile ilgili sıkıntı yaşarmıyım diye düşünen arkadaşlar oluyordu önceden
şimdi pinler de anakarta taşındı
biraz el becerin var ise acele etmeden sabırla tek tek gidersen toplarsın videolar yardımı ile
yada bir bilgisayrcıya toplatırsın

ccaxern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Batuhan
ben ayrı karttan al demedim ama
17873 tl olan kısım sadece world de geçerli orda diğer karta kampanya yok
eğer ki 17873 tl kısmı world ile aldıktan sonra 25409 tl kısım için de world e limitin kalıyorsa onu da world ile alabilirsin

ben sadece world de limit sınırlı ise bu şekilde dağıt iki karta diye alternatif sundum

artık bilgisayar toplamak oldukça basit bir iş
işlemci konusunda amd de pinler ile ilgili sıkıntı yaşarmıyım diye düşünen arkadaşlar oluyordu önceden
şimdi pinler de anakarta taşındı
biraz el becerin var ise acele etmeden sabırla tek tek gidersen toplarsın videolar yardımı ile
yada bir bilgisayrcıya toplatırsın
Hah tamam o zaman bunları hangi siteden rahat bi şekilde toplayabilirim sana da zahmet verdim kusura bakma. Şimdi uyuyacağım yarın müsait zamanda yine bu konuya yazarım

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
Görkem
Hah tamam o zaman bunları hangi siteden rahat bi şekilde toplayabilirim sana da zahmet verdim kusura bakma. Şimdi uyuyacağım yarın müsait zamanda yine bu konuya yazarım
ben bir daha kontrol edeyim gözden kaçırdığım bir şey var mı diye

özeldena tarım kontrol edersiniz

Top Bottom