Neler Yeni

Çözüldü✓ 4070Ti Furmark test sonuçları. Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emirhan Temiz
Selam. 4070 Ti ikinci el alacağım ve arkadaştan bu testleri istedim. Ürün 19k. Garantisi ve fatura yok. Değişim ürünü olduğunu söyledi.
Ürünün FurMark testi bu.
GTA 5 2K 8xmsaa benchmark testi bu.
GTA 5 2K 8X kapalı test videosuda bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@$ilent @HacıSOFU @bythmn @Türevmachine

Ekler

• 2k.jpg
    2k.jpg
    671.9 KB · Hit: 48
  • 4.jpgsadasd.jpg
    4.jpgsadasd.jpg
    417.1 KB · Hit: 50
  • 1080p.jpg
    1080p.jpg
    612 KB · Hit: 46
  • 33.jpg
    33.jpg
    98.4 KB · Hit: 42
  • 333.jpg
    333.jpg
    195.2 KB · Hit: 41
  • 3333.jpg
    3333.jpg
    149.8 KB · Hit: 50
Son düzenleme:

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Ne demek garanti yok, hemde böyle yeni bi kartta.

Bence garantilisi bulunur ya, garantisiz almayın 4000 serisi bir kartı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emirhan Temiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne demek garanti yok, hemde böyle yeni bi kartta.

Bence garantilisi bulunur ya, garantisiz almayın 4000 serisi bir kartı.
Açıklaması şöyle hocam "Dostum 6900xt arizalaninca degisim denilmis, bu arkadas uzerine para koyup bunu almis. Degisim oldugu icin de eski fatura uzerinden devam ediyor garantisi. Arkadasina da sorabilirsin, direkt oksid bilisimi de arayabilirsin. Oksid bilisim bu urunlerin teknik servisi" birkaç görsel daha attı. Ne düşünüyorsunuz?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Açıklaması şöyle hocam "Dostum 6900xt arizalaninca degisim denilmis, bu arkadas uzerine para koyup bunu almis. Degisim oldugu icin de eski fatura uzerinden devam ediyor garantisi. Arkadasina da sorabilirsin, direkt oksid bilisimi de arayabilirsin. Oksid bilisim bu urunlerin teknik servisi" birkaç görsel daha attı. Ne düşünüyorsunuz?

Doğru olamaz üstüne para koyduğunda yeni ürün almış oluyor aynı şeyi bende yaşadım gayette garantisi faturası her şeyi veriliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emirhan Temiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğru olamaz üstüne para koyduğunda yeni ürün almış oluyor aynı şeyi bende yaşadım gayette garantisi faturası her şeyi veriliyor.
yani orası öyle de birkaç görsel var bu konuyla alakalı da bilmiyorum bunuda iletti arkadaş "Dostum faturasi yok bende ikinci el aldim, fatura eski urunle birlikte garantiye gitmis degisimle bu verilmis, oksid bilisimi arayip sordum ben de bunlari, onlar da dogruladi, ekim 2023 de garantisi bitmis sayiliyormus ama nisan 2023 yilinda sifir verilmis bu".

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Fiyatı uygun farkındayım ama bence riskli, gerekirse 4070 lere düşün yani.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,535
İsim
Hacı
2 yıl Garanti yeniden mi başlıyor?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
2 yıl Garanti yeniden mi başlıyor?

Mevzuda anlatılana göre benim anladığım arkadaşın 6900XT si varmış farklı bir kart yani. Ardından değişim ürünü ile bir 6900XT alma hakkı olmuş burası okey, ardından arkadaş bunu mağazaya veriyor bir bakıma ve gereken fiyat farkını ödeyip yeni sıfır bir RTX 4070 Ti alıyor. Burda yeni ürün almış oluyor yani 6900XT nin garantisi vs. bu kart üzerinden devam edemez. bende klavye mevzusunda böyle bir şey yaşamıştım, logitech klavye verip farkı ödeyip razer klavye aldım ve razer ın ayrı kendi garantisi oluyor. Çünkü sadede bakınca farklı olan yeni bir ürün alıyorsun.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

batuu123

80+ Bronze
oksit bilişimde işleyiş böyle adam doğru söylüyor red switch klavyem bozuldu üst model blue switchi gönderdiler herhangi bir fatura vs yoktu önceki fatura aynen devam etti

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
oksit bilişimde işleyiş böyle adam doğru söylüyor red switch klavyem bozuldu üst model blue switchi gönderdiler herhangi bir fatura vs yoktu önceki fatura aynen devam etti

Ellerinde o switchli olanı yoktur aynı klavyenin farklı switchini yollar bunda devam edebilir. Ama burdaki mevzu adamın kartı 6900XT ve direk bunun dengi diyerek 4070 Ti vermiyorlar, kişi birde üstüne fiyat farkı ödüyor sıfır yeni bir ürün alıyor. Burda olay farklı, oksti bilişim böyle bir şey yapıyorsa yine bu durumdada orası baya sıkıntı demektir.

Top Bottom