HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,307
9 a da var9.5 dan başlıyor grupta fiyatlar![]()
9 a da var9.5 dan başlıyor grupta fiyatlar![]()
Bendede gaming x 6800xt var.Valla al sat uğraşmiyim diye değişmiyorum yoksa benimde bı 6900xt niyetim varTürkiye'de 1 tane![]()
TOXİC bulmaya bak.Bendede gaming x 6800xt var.Valla al sat uğraşmiyim diye değişmiyorum yoksa benimde bı 6900xt niyetim var
Uğraştırır ve fiyat fazla olur.ona alternatif rog var ama,nasıl rog çok tipsizTOXİC bulmaya bak.![]()
Rog getir götürünü yaparUğraştırır ve fiyat fazla olur.ona alternatif rog var ama,nasıl rog çok tipsiz![]()
hocam bilmediğimden soruyorum orda taksitle alabiliyor muyuz yoksa 1v1 konuşup anlaşılan bir yer mi?Baban amcan dayın abin ablan deden gir birinin hesabı ile ...
Peşin.hocam bilmediğimden soruyorum orda taksitle alabiliyor muyuz yoksa 1v1 konuşup anlaşılan bir yer mi?
Kartı almayacaksan linki atabilir misin dostumhocam bilmediğimden soruyorum orda taksitle alabiliyor muyuz yoksa 1v1 konuşup anlaşılan bir yer mi?
Facebook grubunda stoklu olanlar miningli kartlar zaten. Soğutması iyi bu arada facebooktan alacağın da aşağı yukaru bu şekil olacak çünkü miningli. Ama fiyatı 12k fazla onun dışında sıkıntı yok. Sarı sitede raptor bilgisayar var orayada bak 1 hafta deneme süreside veriyorHocam kart alınır mı biraz bilgi almak için yazdımda tam net görüşünü belli eden çok az oldu.