Neler Yeni

4070ti sistem önerisi

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
kral geçen demiyor muydun 7800x3d render da daha iyi :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:
o arkadaşın bütçesi için f/p ydi ama bu oyun tasarım diyor o yüzden intel dedim ben hem c# hem c++ hemde pytonda kod yazıyom +grafik işleri de var o yüzden o daha iyi
2. gelelim soruna o gün 14. nesiller canımı sıktı çok büyük umutla bekliyodum hayallerim yıkıldı bide ben yazılımcıyım aga amd ye de geçemiyom
umudum: 15.nesil işlemciler yada seneye nvidia işlemciler

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
o arkadaşın bütçesi için f/p ydi ama bu oyun tasarım diyor o yüzden intel dedim ben hem c# hem c++ hemde pytonda kod yazıyom +grafik işleri de var o yüzden o daha iyi
2. gelelim soruna o gün 14. nesiller canımı sıktı çok büyük umutla bekliyodum hayallerim yıkıldı bide ben yazılımcıyım aga amd ye de geçemiyom
öle olub herhalde

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem Sengüven
hocam şimdi ryzen 7 7800x3d yerine i7 13700k mı öneriyorsunuz

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
arkadaş zaten işi daha çok render 7800x3d yerine 13700k daha iyi olmazmı?
Tasarım da sorun olmaz yeni 7000 serisi artık yazılımda kurgu da edit de de iyi yayıncılar da kullanır bunu ve am5 platformu daha çok ileriye dönük

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım da sorun olmaz yeni 7000 serisi artık yazılımda kurgu da edit de de iyi yayıncılar da kullanır bunu ve am5 platformu daha çok ileriye dönük
ben kod yazıyom aga ben de grafik daha az ben o yüzden intel i seçiyom grafik biraz daha hafif ama kod da yazcaksa 13700k daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben kod yazıyom aga ben de grafik daha az ben o yüzden intel i seçiyom grafik biraz daha hafif ama kod da yazcaksa 13700k daha iyi
ileriye dönük am5 soket istiyosa 13700k ya yakın 7900x var

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

ileriye dönük am5 soket istiyosa 13700k ya yakın 7900x var
Yazılım için değil istediği içerik üreticisi için de AMD kullanır bence Intel de olur tabii ki ama 14. Nesil Lga 1700 son oldu

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım için değil istediği içerik üreticisi için de AMD kullanır bence Intel de olur tabii ki ama 14. Nesil Lga 1700 son oldu
evet son oldu ama ne bilim sonu b*m b*k birşeyle kapattı gittiler bide amd inteli knk tek ve çoklu çekirdekte geçemiyo ağır render lar da ama am5 de seçilebilir belki ilerde işlemci çıkarır amd o yüzden bir kumar gibi
umut 15.nesil ve nvidia işlemciler

senin yaş kaçtı

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Nvidia işlemci çıkaracak diye habermi olduydu yeni görüyorum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
evet son oldu ama ne bilim sonu b*m b*k birşeyle kapattı gittiler bide amd inteli knk tek ve çoklu çekirdekte geçemiyo ağır render lar da ama am5 de seçilebilir belki ilerde işlemci çıkarır amd o yüzden bir kumar gibi
umut 15.nesil ve nvidia işlemciler

senin yaş kaçtı
15. Nesil yok Intel açıkladı 14. Nesil son dediler yeni soket geliyor çoklu çekirdek de AMD iyi bu arada arka planda açık uygulama ve işlemler için güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,493
Üyeler
164,852
Son üye
DorukGkcoglu
Top Bottom