KomtanKrang
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 499
kral geçen demiyor muydun 7800x3d render da daha iyiarkadaş zaten işi daha çok render 7800x3d yerine 13700k daha iyi olmazmı?
kral geçen demiyor muydun 7800x3d render da daha iyiarkadaş zaten işi daha çok render 7800x3d yerine 13700k daha iyi olmazmı?
o arkadaşın bütçesi için f/p ydi ama bu oyun tasarım diyor o yüzden intel dedim ben hem c# hem c++ hemde pytonda kod yazıyom +grafik işleri de var o yüzden o daha iyikral geçen demiyor muydun 7800x3d render da daha iyi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
öle olub herhaldeo arkadaşın bütçesi için f/p ydi ama bu oyun tasarım diyor o yüzden intel dedim ben hem c# hem c++ hemde pytonda kod yazıyom +grafik işleri de var o yüzden o daha iyi
2. gelelim soruna o gün 14. nesiller canımı sıktı çok büyük umutla bekliyodum hayallerim yıkıldı bide ben yazılımcıyım aga amd ye de geçemiyom
umudum: 15.nesil işlemciler yada seneye nvidia işlemciler
o nasıl bir yazım yanlışı okuyamadımöle olub herhalde
hocam şimdi ryzen 7 7800x3d yerine i7 13700k mı öneriyorsunuzo arkadaşın bütçesi için f/p ydi ama bu oyun tasarım diyor o yüzden intel dedim ben hem c# hem c++ hemde pytonda kod yazıyom +grafik işleri de var o yüzden o daha iyi
2. gelelim soruna o gün 14. nesiller canımı sıktı çok büyük umutla bekliyodum hayallerim yıkıldı bide ben yazılımcıyım aga amd ye de geçemiyom
render için evet bir ara kullanmıştım güzeldihocam şimdi ryzen 7 7800x3d yerine i7 13700k mı öneriyorsunuz
14700k al aralarında 1k fark var attığım sistemi alabilirsinhocam şimdi ryzen 7 7800x3d yerine i7 13700k mı öneriyorsunuz
Tasarım da sorun olmaz yeni 7000 serisi artık yazılımda kurgu da edit de de iyi yayıncılar da kullanır bunu ve am5 platformu daha çok ileriye dönükarkadaş zaten işi daha çok render 7800x3d yerine 13700k daha iyi olmazmı?
ben kod yazıyom aga ben de grafik daha az ben o yüzden intel i seçiyom grafik biraz daha hafif ama kod da yazcaksa 13700k daha iyiTasarım da sorun olmaz yeni 7000 serisi artık yazılımda kurgu da edit de de iyi yayıncılar da kullanır bunu ve am5 platformu daha çok ileriye dönük
ileriye dönük am5 soket istiyosa 13700k ya yakın 7900x varben kod yazıyom aga ben de grafik daha az ben o yüzden intel i seçiyom grafik biraz daha hafif ama kod da yazcaksa 13700k daha iyi
Yazılım için değil istediği içerik üreticisi için de AMD kullanır bence Intel de olur tabii ki ama 14. Nesil Lga 1700 son olduben kod yazıyom aga ben de grafik daha az ben o yüzden intel i seçiyom grafik biraz daha hafif ama kod da yazcaksa 13700k daha iyi
Post automatically merged:
ileriye dönük am5 soket istiyosa 13700k ya yakın 7900x var
evet son oldu ama ne bilim sonu b*m b*k birşeyle kapattı gittiler bide amd inteli knk tek ve çoklu çekirdekte geçemiyo ağır render lar da ama am5 de seçilebilir belki ilerde işlemci çıkarır amd o yüzden bir kumar gibiYazılım için değil istediği içerik üreticisi için de AMD kullanır bence Intel de olur tabii ki ama 14. Nesil Lga 1700 son oldu
senin yaş kaçtıYazılım için değil istediği içerik üreticisi için de AMD kullanır bence Intel de olur tabii ki ama 14. Nesil Lga 1700 son oldu
Nvidia işlemci çıkaracak diye habermi olduydu yeni görüyorumo arkadaşın bütçesi için f/p ydi ama bu oyun tasarım diyor o yüzden intel dedim ben hem c# hem c++ hemde pytonda kod yazıyom +grafik işleri de var o yüzden o daha iyi
15. Nesil yok Intel açıkladı 14. Nesil son dediler yeni soket geliyor çoklu çekirdek de AMD iyi bu arada arka planda açık uygulama ve işlemler için güzelevet son oldu ama ne bilim sonu b*m b*k birşeyle kapattı gittiler bide amd inteli knk tek ve çoklu çekirdekte geçemiyo ağır render lar da ama am5 de seçilebilir belki ilerde işlemci çıkarır amd o yüzden bir kumar gibi
umut 15.nesil ve nvidia işlemciler
Post automatically merged:
senin yaş kaçtı