Teşekkürler değerlendiricemGALAX GeForce RTX 4080 SUPER SG White 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (48SZM6MD9YWH) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi GPU’lar, oyuncular ve içerik oluşturucular için hızlının ötesindedir.www.gaming.gen.trAMD RYZEN 7 7800X3D TRAY 4.2GHZ 8 ÇEKİRDEK 104MB AM5 5NM İŞLEMCİ
100-100000910 - AMD RYZEN 7 7800X3D TRAY 4.2GHZ 8 ÇEKİRDEK 104MB AM5 5NM İŞLEMCİpckolik.comASUS ROG STRIX Loki SFX-L 850W 80+ Platinum ARGB Full Modüler Beyaz PSU (90YE00N2-B0NA00)
Sessiz çalışma ve yüksek performans ile Loki, yeni SFF sisteminize güç sağlamaya hazır.www.gaming.gen.trLian Li O11 Dynamic Evo Rgb Mid Tower E-atx Bilgisayar Kasası Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Lian Li O11 Dynamic Evo Rgb Mid Tower E-atx Bilgisayar Kasası Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.comASUS ROG Strix LC III 360 ARGB LCD Beyaz 360mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu
ROG Strix LC III 360 ARGB LCD WHITE EDITION ile zirvede yer alan performansı ve nefes kesici estetiği deneyimleyin. Asetek’in en yeni Gen7 v2 pompası ve ROG ARGB radyatör fanlar ile üretilen bu sıvı…www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi bakın isterseniz
Geçmiş olsun hocam hiç sorun değil.Hocam asıl ben özür dilerim, son günlerde rahatsızdım biraz hiç telefonu elime bile almadım, yardımcı olamadım size. Bugün yardımcı olucağım inşallah.
Hocam lian li nin kasasi ve fanlarini bende çok seviyorum. Stok bekleyemem gibi bir sorunum yok hemen almayacağım oyuzden lian li fanlarinin stogunu beklicem.EKRAN KARTI: Beyaz 4070 Ti Super ile az fiyat farkı var o yüzden bu RTX 4080 Super'i attım. Çok daha mantıklı. RTX 50 serisi çıkmak üzere, eğer beklerim dersen RTX 5080 belki daha iyi bir seçim olabilir ancak şuan bu güzel.
https://www.akakce.com/ekran-karti/...wh-256-bit-gddr6x-16-gb-fiyati,848617281.html
İŞLEMCİ: Türkiye'de fiyatı çok kazık, önerirken içim acıyor. Amerika'da falan 400 dolara bile satılıyor imkanın varsa oradan al.
https://www.akakce.com/islemci/en-u...-sekiz-cekirdek-4-7-ghz-fiyati,812013733.html
RAM: Tam beyaz değil ama yine de çok hoş duracağını düşünüyorum.
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...30-pvvr532g600c30k-ddr5-fiyati,730883702.html
PSU: Kaliteli markadır, için rahat olsun iyi PSU. Beyaz olması gerekmiyor zaten görünmeyecek.
https://www.akakce.com/power-supply...tos-rj-0r30b00007-850-w-fiyati,449401519.html
ANAKART: Böyle bir sistem toplamışken sağlam anakart olsa iyi olur diye düşündüm. Eğer daha ucuz bir şey istersen söyle atarım.
SOĞUTUCU: En f/p şık beyaz soğutucu bu. İşlemcin için gayet yeterli olur ancak buz gibi çalışsın istersen başka modelde öneririm (o model 5600 TL) .
Thermalright Aqua Elite 360 ARGB V3 Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Aqua Elite 360 ARGB V3 Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Aqua Elite 360 ARGB V3 Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 5.309,48 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
SSD: SSD'lerden pek anlamıyorum ama bu model çok öneriliyor. 1 TB hali de var ama 2 TB daha iyi olur
KASA: Kasa konusunda çok kararsız kaldım, eğer estetik açıdan güzel bir şey istiyorsan çok güzel modeller var ama pahalı gelebilir. Ben şimdi atacağım ama pahalı dersen daha ucuz öneri yaparım.
Bu boş kasa olduğu için fan da almak lazım ama manyak kasa çok güzel bayılıyorum... https://www.akakce.com/bilgisayar-k...ite-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,741930503.html
Fan olarak da bunu önericeğim ama stok kalmamış. Stok geldiğinde 6 ADET REVERSE + 4 ADET NORMAL yönlü alman lazım bu çok önemli. Yoksa kasaya koyduğunda fanların arkasındaki çirkin kısmı görünür. 6 reverse, 4 normal almalısın
3'lü paket: https://www.qp.com.tr/lian-li-sl-infinity-120-rgb-kasa-fani-uclu-paket-beyaz
Tekli: https://www.qp.com.tr/lian-li-uni-fan-sl-infinity-reverse-120mm-beyaz-argb-kasa-fani
Daha az RGB'li alternatif: https://www.akakce.com/kasa-fani/en...se-beyaz-3-lu-12-cm-rgb-fiyati,640192955.html
Galax RTX 4070 Ti SUPER iyi seçim, colorful'un beyaz modeli de var o gelirse onu da düşünebilirsin çok şık.Geçmiş olsun hocam hiç sorun değil.
Hocam lian li nin kasasi ve fanlarini bende çok seviyorum. Stok bekleyemem gibi bir sorunum yok hemen almayacağım oyuzden lian li fanlarinin stogunu beklicem.
Zaten stok bekleyeceğim için ekran kartında
"GALAX 4070ti süper beyaz " stoğunu beklemek istiyorum. Çünkü ekran kartını arttirinca otomatik olarak diğer parçalarda artıyor açıkçası o kadar para yatirmak istemiyorum. Yani 4070ti super e gore parçalar bulursak çok mutlu olurum.
Ram, ssd, kasa, fanlar ve psu kalabilir. Işlemci + anakart önerir misin?
Işlemci olarak elimde hazır 0 kutu ryzen 5 7600 var bunu satıp dediğiniz işlemcilere yükseltiyim mi yoksa satış süreciyle uğraşmadan bunu kullanabilir miyim? Anakarti bu kadar şiddetle öneriyorsaniz tamamdir x870-A da karar kıldım.Galax RTX 4070 Ti SUPER iyi seçim, colorful'un beyaz modeli de var o gelirse onu da düşünebilirsin çok şık.
İşlemci 7900x3D olabilir 17,5k gibi bir fiyata sahip ve doğru ayarlarla 7800x3D'den daha iyi performans verebiliyor. Zaten 9800x3d-7800x3d arasında devasa oyun performansı farkı yok yani gayet iyi.
Anakart olarak kalmasını tavsiye ederim çünkü daha ucuza alacağın beyaz anakartlarla bariz fark olur ve AM5 soketin yükseltme avantajından daha iyi faydalanmak için sağlam bir anakartın olması iyi olur, hazır bütçe varken al bence. Daha ucuz bir şey istersen siyah anakart önereceğim
Merhaba hocam günaydın. Önereceğiniz siyah anakartla arasında nekadar bir fiyat farkı var? Ekran kartını dik monte etmeyi düşünüyorum bu şekilde yapınca anakart ztn çok görünmüyorGalax RTX 4070 Ti SUPER iyi seçim, colorful'un beyaz modeli de var o gelirse onu da düşünebilirsin çok şık.
İşlemci 7900x3D olabilir 17,5k gibi bir fiyata sahip ve doğru ayarlarla 7800x3D'den daha iyi performans verebiliyor. Zaten 9800x3d-7800x3d arasında devasa oyun performansı farkı yok yani gayet iyi.
Anakart olarak kalmasını tavsiye ederim çünkü daha ucuza alacağın beyaz anakartlarla bariz fark olur ve AM5 soketin yükseltme avantajından daha iyi faydalanmak için sağlam bir anakartın olması iyi olur, hazır bütçe varken al bence. Daha ucuz bir şey istersen siyah anakart önereceğim
Merhaba hocam günaydın. Önereceğiniz siyah anakartla arasında nekadar bir fiyat farkı var? Ekran kartını dik monte etmeyi düşünüyorum bu şekilde yapınca anakart ztn çok görünmüyor
hocam 4k ise kullanırsın gerek bile yok x3d alma sakınIşlemci olarak elimde hazır 0 kutu ryzen 5 7600 var bunu satıp dediğiniz işlemcilere yükseltiyim mi yoksa satış süreciyle uğraşmadan bunu kullanabilir miyim? Anakarti bu kadar şiddetle öneriyorsaniz tamamdir x870-A da karar kıldım.
9800x3D ve 7800x3d kazık evet ama bizim 9700x önerme sebebimiz çok f/p olması. Böyle üst düzey sistem toplarken 7900x3D gibi işlemciler mantıklı. Performans farkı çok bariz şekilde var 9700x ile ama fiyat farkına değen bir performans farkı yok diye biz 9700x diyoruz. Bu kadar göklere çıkarıp yüceltilecek bir yanı yok aslında 9700x'in. Tabi konu sahibi şuan RTX 4070 Ti SUPER mı 4080 Super mi alacak belli değil. 4070 Ti SUPER alırsa 9700x rahatlıkla yeter, mantıklı olur ama hazır bütçe varken sağlamından bir 7900x3D daha mantıklı.hocam işlemci keşke 9700x alsaydın almadıysan daha o x3d aşırı kazık
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam 4k ise kullanırsın gerek bile yok x3d alma sakın
hocam 9700x 4080supere de yeterli öyle bir konuştunuz ki sanki i3 öneriyoruz zaten minimum 1440pde kullanıcak 8 çekirdekli işlemciden söz ediyoruz ayrıca yurt dışındada x3dlerin abartıldığı konuşuluyor Reddit forumlarına bakmıyor musunuz hiç Frame time değerlerinin yüksek olduğu konuşuluyor l3 önbellek işlemci dışında olduğu için gecikme değerleri doğal olarak yükseliyor gerçi 9700xin l2 bellek miktarıda çok değil doğru ama fiyatı az en azından her türlü yeterli fpsyi sağlayacak daha düşük fiyata.9800x3D ve 7800x3d kazık evet ama bizim 9700x önerme sebebimiz çok f/p olması. Böyle üst düzey sistem toplarken 7900x3D gibi işlemciler mantıklı. Performans farkı çok bariz şekilde var 9700x ile ama fiyat farkına değen bir performans farkı yok diye biz 9700x diyoruz. Bu kadar göklere çıkarıp yüceltilecek bir yanı yok aslında 9700x'in. Tabi konu sahibi şuan RTX 4070 Ti SUPER mı 4080 Super mi alacak belli değil. 4070 Ti SUPER alırsa 9700x rahatlıkla yeter, mantıklı olur ama hazır bütçe varken sağlamından bir 7900x3D daha mantıklı.