- Reaksiyon skoru
- 2
4070ti süper ekran kartlı 32gb ram ddr5 sistem toplamak istiyorum yardımcı olur musunuz teşekkürler.
4070ti süper ekran kartlı 32gb ram ddr5 sistem toplamak istiyorum yardımcı olur musunuz teşekkürler.
4080süper daha mı iyilexar thor 2x16 yapıp alabilirsiniz corsair ram sizin tercihinize kalmış olmasada olur![]()
ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ESPOR-4070TIS hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sistemde ekran kartını yüksek tutmak için diğer parçalardan kısılmamış hepsi kaliteli parçalar
bütçe nedir bu arada 55 60k ya çıkabilirseniz 4080 super sistem var
60k ya kadar çıkabilirim4080süper daha mı iyi
En fazla 60kevet daha iyi
siz bütçeyi söyleyin ona göre bir şey önerelim
hocam merhaba öncelikle bu yapacağım şey yüksek ihtimalle sitede yasak ancak kimse cevap vermiyor. o yüzden lütfen bu seferlik mazur görün. konumda bana yardımcı olma şansınız var mı ? https://forum.donanimarsivi.com/konu/bilgisayardan-tiz-bir-frekans-sesi-geliyor.1021710/4080süper daha mı iyi
60k ya kadar çıkabilirim
teknik sorunlar hakkında detaylı bilgim yok maalesefhocam merhaba öncelikle bu yapacağım şey yüksek ihtimalle sitede yasak ancak kimse cevap vermiyor. o yüzden lütfen bu seferlik mazur görün. konumda bana yardımcı olma şansınız var mı ? https://forum.donanimarsivi.com/konu/bilgisayardan-tiz-bir-frekans-sesi-geliyor.1021710/
Hocam yardımcı olacak mısınız 60k bütçem varteknik sorunlar hakkında detaylı bilgim yok maalesef
Benim gibi wifi anakarta ihtiyacınız yoksa espor sistemini alın hocam gerçekten güzel sistem parça kalitesi de çok iyi.4070ti süper ekran kartlı 32gb ram ddr5 sistem toplamak istiyorum yardımcı olur musunuz teşekkürler.
Palit ekran kartı düşündürdü birazayrıca sistemdeki anakartta 2 tane m2 ssd yuvası var yani 1tb yetmezse arttırabilirsiniz
ve 4 tane ram slotu var aynı ramden 1 2 tane daha alıp performansı arttırabilirsiniz
Onu görmüştüm hocam ilk video yayınlandığında ekran kartı markaları biraz düşündürdü galax iyi miBenim gibi wifi anakarta ihtiyacınız yoksa espor sistemini alın hocam gerçekten güzel sistem parça kalitesi de çok iyi.