ame cmeron
80+
Bu nasıl oluyor? Ne yapmam lazım?
İşlemcinin içindeki gpu dur belki ondan
Kaldırmalı mıyım?İşlemcinin içindeki gpu dur belki ondan
Bilgili birinin gelmesini bekle ve konu başlığına yardım damgası koy pek bi fikrim yok illaki bi çözümü vardır sakın yanlış bisey yapmaKaldırmalı mıyım?
Bilgili birinin gelmesini bekle ve konu başlığına yardım damgası koy pek bi fikrim yok illaki bi çözümü vardır sakın yanlış bisey yapma
Muhtemelen işlemcinin ekran kartı için.
anlamadım hocam ne yapmam lazım şimdibilgisayarım yönet kısmında devre dışı bırakabilirsin. seçeneklerdede gidecektir. çünkü işlemcinde dahili gpu var.
diyorumki bilgisayarım sağ tık - yönet - aygıt yöneticisi kısmında girdiğinde işlemcinin içindeki dahili gpuyu (görüntü birimi) bulup sağ tık atıp devre dışı bırak diyerek amd dahili gpu driverını devre dışı bırakabilirsiniz. yani harici 4070ti kullanıyorsunuz işlemcinin içindeki ekran kartı bölümünün çalışmasının bir anlamı yok. boşuna driver indiriyor ve seçeneklerde görünüyor. yanlışlıkla 4070ti devre dışı bırakmayın. veya yarın öbürgün ekran kartını satmak istediğinizde tekrar bu adımları izleyerek devre dışı bıraktığınız işlemci içindeki dahili gpu aktif etmeyi unutmayın. gerçi ekran kartını çıkardığınızda aktif olacaktır ama yinede unutmayın. yani gördüğünüz amd driverı işlemcinizin içindeki görüntü birimi driver'ı.anlamadım hocam ne yapmam lazım şimdi
hallettim teşekkürlerdiyorumki bilgisayarım sağ tık - yönet - aygıt yöneticisi kısmında girdiğinde işlemcinin içindeki dahili gpuyu (görüntü birimi) bulup sağ tık atıp devre dışı bırak diyerek amd dahili gpu driverını devre dışı bırakabilirsiniz. yani harici 4070ti kullanıyorsunuz işlemcinin içindeki ekran kartı bölümünün çalışmasının bir anlamı yok. boşuna driver indiriyor ve seçeneklerde görünüyor. yanlışlıkla 4070ti devre dışı bırakmayın. veya yarın öbürgün ekran kartını satmak istediğinizde tekrar bu adımları izleyerek devre dışı bıraktığınız işlemci içindeki dahili gpu aktif etmeyi unutmayın. gerçi ekran kartını çıkardığınızda aktif olacaktır ama yinede unutmayın. yani gördüğünüz amd driverı işlemcinizin içindeki görüntü birimi driver'ı.