generalspooky
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 35000
Arkadaşlar yakın arkadaşımdan kendisi ekran kartını yükselteceği için 25k'ya Asus Rog Strix 4070TI OC Edition satın aldım. Arkadaşım ile aynı sitede oturuyoruz ve ekran kartını sadece oyun için aldığını ve temiz kullandığını biliyorum (zaten beraber oyun oynuyoruz genellikle).
Ben bilgisayar toplama işlemlerinden pek anlamadığım için 30-35K arası 4070ti uyumlu parçalar önerir misiniz? İncehesaptan alacağım tüm parçaları ona göre öneri söylerseniz çok sevinirim.
Eksik parçalar;
- İşlemci
- Anakart
- Ram
- GEN4 SSD 1TB
- Kasa (Güç kaynağı ile beraber)
- İşlemci Soğutucu
Bu aralar çok fazla kararsız kalıyorum, çok fazla konu açıyorum o yüzden şimdiden kusura bakmayın.
Birde 4k monitör'de satın aldım, ekran kartının 2k'da performansı nasıl olur? 4K'yı sadece film izlerken kullanacağım da... Ayrıca ekran kartı sizce güzel mi?
Ben bilgisayar toplama işlemlerinden pek anlamadığım için 30-35K arası 4070ti uyumlu parçalar önerir misiniz? İncehesaptan alacağım tüm parçaları ona göre öneri söylerseniz çok sevinirim.
Eksik parçalar;
- İşlemci
- Anakart
- Ram
- GEN4 SSD 1TB
- Kasa (Güç kaynağı ile beraber)
- İşlemci Soğutucu
Bu aralar çok fazla kararsız kalıyorum, çok fazla konu açıyorum o yüzden şimdiden kusura bakmayın.
Birde 4k monitör'de satın aldım, ekran kartının 2k'da performansı nasıl olur? 4K'yı sadece film izlerken kullanacağım da... Ayrıca ekran kartı sizce güzel mi?