4070ti uyumlu parçalar önerir misiniz?

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
35000
Arkadaşlar yakın arkadaşımdan kendisi ekran kartını yükselteceği için 25k'ya Asus Rog Strix 4070TI OC Edition satın aldım. Arkadaşım ile aynı sitede oturuyoruz ve ekran kartını sadece oyun için aldığını ve temiz kullandığını biliyorum (zaten beraber oyun oynuyoruz genellikle).

Ben bilgisayar toplama işlemlerinden pek anlamadığım için 30-35K arası 4070ti uyumlu parçalar önerir misiniz? İncehesaptan alacağım tüm parçaları ona göre öneri söylerseniz çok sevinirim.

Eksik parçalar;
- İşlemci
- Anakart
- Ram
- GEN4 SSD 1TB
- Kasa (Güç kaynağı ile beraber)
- İşlemci Soğutucu

Bu aralar çok fazla kararsız kalıyorum, çok fazla konu açıyorum o yüzden şimdiden kusura bakmayın.

Birde 4k monitör'de satın aldım, ekran kartının 2k'da performansı nasıl olur? 4K'yı sadece film izlerken kullanacağım da... Ayrıca ekran kartı sizce güzel mi?

Soğutucu işlemci olarak phantom spirith iyzico falan 300 civarına geliyor işlemci olarak 7500f veya 7600 olabilir anakart olarak asus b650m-k olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar yakın arkadaşımdan kendisi ekran kartını yükselteceği için 25k'ya Asus Rog Strix 4070TI OC Edition satın aldım. Arkadaşım ile aynı sitede oturuyoruz ve ekran kartını sadece oyun için aldığını ve temiz kullandığını biliyorum (zaten beraber oyun oynuyoruz genellikle).

Ben bilgisayar toplama işlemlerinden pek anlamadığım için 30-35K arası 4070ti uyumlu parçalar önerir misiniz? İncehesaptan alacağım tüm parçaları ona göre öneri söylerseniz çok sevinirim.

Eksik parçalar;
- İşlemci
- Anakart
- Ram
- GEN4 SSD 1TB
- İşlemci Soğutucu

Bu aralar çok fazla kararsız kalıyorum, çok fazla konu açıyorum o yüzden şimdiden kusura bakmayın.

Birde 4k monitör'de satın aldım, ekran kartının 2k'da performansı nasıl olur? 4K'yı sadece film izlerken kullanacağım da... Ayrıca ekran kartı sizce güzel mi?
Asus rog 4070ti 25k çok iyi almışsın

7800x3d
B650 gigabyte gaming
2*16 herhangi bir ram
750w üstü Gold PSU iyi olur

r5 5700x3d yada işlemcim biraz daha iyi olsun diyorsan r7 7800x3d olabilir anakart olarak b650 serisi bir şey alabilirsin o.c desteği önemli
ram olarak tridentz alabilirsin ssd ise kioxia nın ssdleri iyi kasa olarak corsair yada vento olabilir hava sirkülasyonu iyi markalardır zaten alacağın yerden kasa modellerine baktığın zaman çoğu orjinal kendi markasıyla birlikte verilir corsair ve ventonun verdiği psu lar 650-750w çok çok yeter sana güvenebileceğin markalardır ayrıca işlemcide o.c yapıcam dersen kaliteli bir macun ve kaliteli bir kuletipi soğutucu alabilirsin soğutucu hakkında pek bilgim yok ürün belirtemedim

Eksik parçalar;
- İşlemci
- Anakart
- Ram
- GEN4 SSD 1TB
- İşlemci Soğutucu

hayırlı olsun hocam güzel fiyata almışsınız 7800x3d nin şu anda fiyata makul seviyede o parça üzerinden bir sistem kurun derim orta kalite bir b650 ile güzel bir uyum sağlarsınız

2k kullanacağım dediğiniz için böyle bir sistem attım b650 asus tuf gaminle 7800x3d felan alınabilir

alternatif parçalar

bu şekildede yapabilirsiniz sistemi

İncehesap dışı neden olmuyor hocam daha pahalı orda bazı ürünler

İncehesap dışı neden olmuyor hocam daha pahalı orda bazı ürünler
Siz söylemeseniz görmemiştim bunu evet bende anlamadım taksit kısmından dolayı sıkıntı çıkabilir belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,633
Üyeler
184,033
Son üye
ploturn
Geri