Neler Yeni

4080 Super & 7950x3d Sistem Toplama

Gakkosh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Uğur Erden
Herkese selamlar, %70 iş (4K 10Bit görüntüler üzerinden Premiere Pro&After Effects vb) %30 Oyun (4K 120HZ TV hikayeli oyunları tercih edeceğim, öbür taraftan ise Valorant, CS, R6 gibi 1080p rekabetçi oyunları da oynayacağım) bir sistem toplamaya başladım. İlerleyen yıllarda geliştirilebilir bir sistem olmasını istiyorum, belki 9950x3d ve 5090 serisine yükseltme yapabilirim. Geçtiğimiz günlerde vatan indiriminde yakaladığım MSI GeForce RTX 4080 SUPER 16G GAMING X TRIO modelini satın aldım.

Geri kalan parçaları şu şekilde Düşünüyorum;

MSI Mag X670E Tomahawk Wi-Fi​

AMD Ryzen 9 7950X3D​

GSKILL 96GB (2x48GB) Trident Z5​

İşlemci soğutucu, kasa, psu noktasında kararsızım. Mini ITX bir sistem toplamayı da düşünmüyor değilim.

COOLER MASTER MASTERBOX NR200P MAX https://www.vatanbilgisayar.com/coo...80-gold-psu-280mm-sivi-sogutma-kiti-pcie.html

O yüzden bu kasayı tercih edebilirim, sıvı soğutucusu ve psu içerisinde dahil. Ancak sizlerin önerilerine de açığım. Geri kalan parçalarda ne gibi bir yol izlemek gerekir? Yüksek hz. 1080p monitör tavsiyelerinizi de bekliyorum. Teşekkürler

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Biraz ısınır hocam bu işlemciye bu sıvi soğutma , Kasa Psu Ayri alacaksaniz H9 Flow Hoşunuza Gidebilir Büyük kasa ancak dizaynı süper Psu konusunda da 850W Full moduler tanindik markalar 5000 den basliyor tercih edilebilir. Sıvı soğutmada Gaming Gecesinden Lian Li Galahad Trinity 360MM düşünebilir bütçe varsa kesinlikle Nzxt Kraken Elite 360Mm

eraymolla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eray Molla
Hocammmm o kartı ben alacaktım sabah para gelecekti :D slim modelini aldım bende hayırlısı olsun

Gakkosh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Uğur Erden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz ısınır hocam bu işlemciye bu sıvi soğutma , Kasa Psu Ayri alacaksaniz H9 Flow Hoşunuza Gidebilir Büyük kasa ancak dizaynı süper Psu konusunda da 850W Full moduler tanindik markalar 5000 den basliyor tercih edilebilir. Sıvı soğutmada Gaming Gecesinden Lian Li Galahad Trinity 360MM düşünebilir bütçe varsa kesinlikle Nzxt Kraken Elite 360Mm
Teşekkür ederim hocam dikkate alacağım, H9 serisi de radarımdaydı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocammmm o kartı ben alacaktım sabah para gelecekti :D slim modelini aldım bende hayırlısı olsun
Hayırlı olsun hocam, ben görür görmez yapıştırdım direkt :D Güzel günlerde kullanın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,715
Üyeler
171,795
Son üye
ewheil
Top Bottom