K kl4s16 80+ Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 28 Dahası Reaksiyon skoru 9 İsim yasin onuş 3 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Venceremos yazmış: Alıntıyı görüntüle Dün topladım ben bakalım gelince nasıl olmuş gorucez. Devamı için tıklayın... Hayırlı olsun
Venceremos yazmış: Alıntıyı görüntüle Dün topladım ben bakalım gelince nasıl olmuş gorucez. Devamı için tıklayın... Hayırlı olsun
Y YusufMir 80+ Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 288 Dahası Reaksiyon skoru 135 İsim Yusuf Özdemir 3 Şubat 2024 #15 Venceremos yazmış: Alıntıyı görüntüle Dün topladım ben bakalım gelince nasıl olmuş gorucez. Devamı için tıklayın... insanların düşüncelerine toplamadan önce önem verdin mi?
Venceremos yazmış: Alıntıyı görüntüle Dün topladım ben bakalım gelince nasıl olmuş gorucez. Devamı için tıklayın... insanların düşüncelerine toplamadan önce önem verdin mi?
V Venceremos 80+ Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 453 3 Şubat 2024 #16 YusufMir yazmış: insanların düşüncelerine toplamadan önce önem verdin mi? Devamı için tıklayın... Evet
YusufMir yazmış: insanların düşüncelerine toplamadan önce önem verdin mi? Devamı için tıklayın... Evet