Neler Yeni

4090 Sistem nasıl iyi mi öneri varmı

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
Çok güzel yapmışsın ellerine sağlık ama benim biraz marka takıntım olduğu için rog üzerinden devam etmeyi düşünüyorum
hocam parçalar rog zaten , ekran kartı rog , anakart rog , kasada rog seçebilme imkanınız var (bence ekranlı olan hyte çok daha iyi) , ram ve m2 ssd de asus ürünü yok , soğutucuda asus rog seçebilme opsiyonunuz var ben eklemeyi unutmuşum alta bırakırım , psu konusunda esnek bir bütçeniz varsa rog seçebilirsiniz tabi benim attığım ürünler de üst segment. Monitör konusunda sizin seçtiğiniz monitör benim attığım Msi monitörün yanına bile yaklaşamaz o kadar diyeyim biri ips biri OLED , bir kere oled panele bak vazgeçemezsin. Ayrıca 240 hz ve 0.03 ms teknik tarafta da daha iyi.

Aeinm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Alkan
Oyun için alınacaksa, 7800X3D Üzerine Bir İşlemci yok şuan.

170 - 180K Setup için bütçeniz varsa, 9000X3D serilerini ve RTX 5000 Serisini beklemenizi şiddetle öneririm.
Sadece oyun değil renderda alınacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam parçalar rog zaten , ekran kartı rog , anakart rog , kasada rog seçebilme imkanınız var (bence ekranlı olan hyte çok daha iyi) , ram ve m2 ssd de asus ürünü yok , soğutucuda asus rog seçebilme opsiyonunuz var ben eklemeyi unutmuşum alta bırakırım , psu konusunda esnek bir bütçeniz varsa rog seçebilirsiniz tabi benim attığım ürünler de üst segment. Monitör konusunda sizin seçtiğiniz monitör benim attığım Msi monitörün yanına bile yaklaşamaz o kadar diyeyim biri ips biri OLED , bir kere oled panele bak vazgeçemezsin. Ayrıca 240 hz ve 0.03 ms teknik tarafta da daha iyi.

Sizin attınız kaç tutuyor hocam

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
Sadece oyun değil renderda alınacak

Sizin attınız kaç tutuyor hocam
mouse kulaklık ve klavyeyi saymazsak monitör dahil benim attıklarım 207.000 tutması lazım , mouse , klavye ve kulaklık da ekleyince aşağı yukarı sizin attığınız sitedeki fiyatlara denk geliyor. Sadece bütçeniz esnekse işlemciyi 9750x3d ye yükseltmek isterseniz ve psu yu rog seçerseniz 20.000 liraya yakın ekstra ücret olur. Ben yine de 7800x3d kullanma taraftarıyım tabi render ve oyun için yeterli , sonradan canınız isterse yeni çıkacak ryzen işlemcilere yükseltirsiniz.

Aeinm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Alkan

Hocam bide bu oled panelde yanma gibi sorunlar oluyormuş ekran korumaya alması filan o nasıl oluyor

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
Hocam bide bu oled panelde yanma gibi sorunlar oluyormuş ekran korumaya alması filan o nasıl oluyor
yeni nesil OLED monitörlerde o yanma olayının önüne büyük oranda geçildi , özel pixel dinlendirme teknolojisi ile yanma ihtimali çok çok düşük. Zaten msi 3 yıllık bir yanmama garantisi veriyor.

abdullah abi 27 inç 2k versiyonunun incelemesini yapmıştı bakmak isterseniz. Kurgu vs. işler ile uğraşıyorsanız OLED in tadı bir başka olur.

Son düzenleme:
Top Bottom